Вицепремиерът и министър на туризма награди най-възрастния скиор у нас

...
Вицепремиерът и министър на туризма награди най-възрастния скиор у нас
Коментари Харесай

Марияна Николова награди най-възрастния скиор у нас

Вицепремиерът и министър на туризма награди най-възрастния скиор у нас – 96-годишният Иван Раев от Чепеларе. Министър Николова му връчи грамота за изключителни заслуги в развиването на туризма и признака на страната ни – българската роза. Това оповестяват от пресцентъра на МТ.

Вие сте най-възрастният практикуващ скиор у нас и желая да Ви поздравя за неуморния дух и неугасващото предпочитание, с което към този момент толкоз доста години се качвате на ските, съобщи вицепремиерът. Тя му пожела здраве, което да му дава сили да продължава да изкачва планините и да се любува на обичаните си занимания.



Вицепремиерът сподели още, че бай Иван е образец и за всички младежи в страната ни, тъй като чистият въздух и ежедневните тренировки потвърждават по какъв начин човек може да се зарежда с положителна сила и да избегне заболяванията. Не са доста хората, които на Вашата възраст могат да вършат това, което Вие практикувате всекидневно, разясни тя. “Вие сте доказателство, че мотото ни: „ Зимните спортове укрепват Вашето здраве”, е правилен, разяснява министърът.

От своя страна Иван Раев пожела на вицепремиера и целия ѝ екип доста здраве и ѝ сервира ръчно тъкана родопска чанта.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР