Витоша (Бистрица) спечели второто издание на коледния турнир за ветерани

...
Витоша (Бистрица) спечели второто издание на коледния турнир за ветерани
Коментари Харесай

Витоша спечели турнира за ветерани

Витоша (Бистрица) завоюва второто издание на коледния шампионат за ветерани под егидата на Борислав Михайлов. Футболни звезди от предишното се завърнаха на терена по случай обичайния коледен шампионат, организирн от БФС. 6 тима взеха присъединяване в тазгодишното издание, а в оспорван край тимът на Витоша надви над Локомотив (Пловдив) с дузпи. Президентът на БФС Борислав Михайлов изгледа мачовете в Национална футболна база Бояна, след което персонално награди всички футболисти и треньори, взели присъединяване в шампионата.

Отборите бяха разграничени в 2 групи от по 3 тима, като в група 1 попаднаха Левски, Локомотив (Пловдив) и Перник, а в група 2 играха Витоша Бистрица, Ботев (Пловдив) и Локомотив (София). Съботната заран стартира с мач сред Левски и Перник, извоюван от " сините " с 2:0. В идващия дуел Витоша Бистрица надви над Локомотив София с 2:1. В група 1 интригата се резервира, откакто Левски отстъпи с 3:1 на Локомотив Пловдив, до момента в който в група 2 Витоша Бистрица затвърди първото си място след победа с 3:1 над Ботев Половдив.

В последните мачове от груповата фаза Локомотив Пловдив победи Перник с 1:0, а Локомотив София завоюва с 3:1 против пловдивския Ботев. Първенците в двете групи се класираха за финалния мач, които приключи при резултат 0:0 в постоянното време. След изпъление на дузпи, първенци станаха Витоша Бистрица, които надвиха над Локомотив Пловдив с 6:5.

След приключването на мачовете се състоя гала по награждаване, на която Борислав Михайлов връчи купи и медали на всички тимове, след което частниците в шампионата бяха поканени от президента на БФС на особено проведен в тяхна чест коктейл.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР