висше образование и професионална квалификация, шофьорски книжки, корици на дипломи

...
висше образование и професионална квалификация, шофьорски книжки, корици на дипломи
Коментари Харесай

Полицията Нахлу В Имота На Криминално Проявен В Костенец, Джакпот! Ето Какво Откриха!

висше обучение и професионална подготовка, шофьорски книжки, корици на дипломи и копия от бланки на документи, бележки с персонални данни на лица, образователни заведения, обитаеми места, железни форми с изобразени на тях букви и числа, железни плаки - заготовки, ксерокопия на документи за идентичност, печати на образователни заведения включително и нотариални, както и заготовки за такива.

Допълнително са били открити и конфискувани и 98 патрона и три железни химикалки за изстрелване на муниции, без да е налице съответно позволение за законното им владение, както и разнообразни други материални доказателства, съотносими към осъществяваната незаконна активност, осведомят от вътрешното ведомство.

Обитателят на адреса е арестуван за период до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане. След отчет на събраните материали в Районната прокуратура-Ихтиман, 58-годишният мъж е притеглен в качеството на обвинен за осъществени от него закононарушения по чл.308, ал.2, вр. ал.1 и по чл.339, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР