Висшата лига беше помолена да публикува протокола от срещата на

...
Висшата лига беше помолена да публикува протокола от срещата на
Коментари Харесай

Шефът на Висшата лига под натиск да излезе с отговорите на Евертън, докато правителството се намесва

Висшата лига беше помолена да разгласява протокола от срещата на борда, на която беше призната нейната „ политика на наказания “, откакто основният изпълнителен шеф Ричард Мастърс беше разпитан от комисията по просвета, медии и спорт (CMSC) по-рано този месец.

На съвещанието на комисията, което се организира 24 часа откакто Евертън и Нотингам Форест бяха упрекнати в хипотетично нарушаване на финансовите правила, Мастърс приказва за разпоредбите за облага и резистентност на лигата.

Евертън към този момент получи приспадане от 10 точки от самостоятелна комисия по-рано поради предходно обвиняване, обвързвано със сезон 2021/22, което клубът сега апелира. След появяването на Masters ръководителят на CMSC Dame Caroline Dinenage написа писмо, в което приканва лигата да бъде по-прозрачна с разпоредбите си.

Dinenage акцентира мненията на Мастърс пред комисията по отношение на съществуването на „ отворен режим на санкциониране “, потвърждавайки, че те опонират на личния отчет на Комисията на Висшата л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР