Висш функционер на ГЕРБ е наел от Столична община двуетажна

...
Висш функционер на ГЕРБ е наел от Столична община двуетажна
Коментари Харесай

Висш функционер на ГЕРБ плаща наем от едва 416 лв. за двуетажна къща на Столична община

Висш функционер на ГЕРБ е наел от Столична община двуетажна къща с разгъната застроена повърхност от 150 квадрата на смешната цена 416 лева, заяви проверяващият уебсайт. Става дума за Георги Харизанов, изпълнителен шеф на телевизия " Европа ".

Фирмата " Бест Брендс " ЕООД, която се води на брачната половинка на Георги Харизанов, заплаща този наем от 2013 година насам. Самият Харизанов разяснява във фейсбук, че когато наемал къщата, тя била пред срутване и още преди 11 години е направил ремонт за своя сметка.

На въпрос на Mediapool за какво, вместо да се захваща с подобен изчерпателен ремонт, не е наел непосредствено подготвена за обитаване повърхност, Харизанов се обоснова с логистични съображения: " Живеехме в " Красна поляна " и искахме нещо до нас с място за разтоварване и депозиране. Ако ми е трябвал просто офис, щях още да си заставам в старите ни два офиса на " Витошка ".

Дългосрочен наемател

" Бест Брендс " е сключила контракт със Сторична община през 2013 година за интервал от пет години с опция за удължение, показват от Bird.bg и вършат съмнение, че компанията явно се е възползвала, тъй като и сега се обитава там.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР