Високопоставен севернокорейски политик, за когото се твърдеше, че е въдворен

...
Високопоставен севернокорейски политик, за когото се твърдеше, че е въдворен
Коментари Харесай

Смятан за изпратен в трудов лагер дипломат се появи на концерт с Ким Чен Ун

Високопоставен севернокорейски политик, за който се твърдеше, че е въдворен в трудов лагер, изненадващо се появи на концерт дружно с водача Ким Чен Ун. Снимката беше публикувана от държавната корейска осведомителна организация.

В края на предходната седмица в южнокорейски медии се появи информация, че Ким Чен-Ун е почнал чистка след несполучливите договаряния с американския президент. Твърдеше се, че е екзекутиран специфичният делегат на Пхенян в Съединени американски щати и четирима чиновници на външното министерство.

Още няколко чиновници от висшия ешалон, взели участие в подготовката на втората среща сред водача на Северна Корея - Ким Чен Ун и американският президент Доналд Тръмп във Виетнам, били наказани на насилствен труд и идеологическо превъзпитание или въдворени в затворнически лагер. Сред спряганите имена се появи и това на някогашния основен договарящ на Северна Корея Ким Йон-чхол.

Държавната осведомителна организация на Северна Корея обаче популяризира фотография, на която той е измежду публиката на музикално събитие, квалифицирано от съпруги на военни.

През няколко стола от него се вижда и самият Ким Чен Ун. Според анализатори това не значи, че политикът не е бил охулен или осъден за неуспеха в Ханой. Възможно е да е бил намален, само че вероятността да е бил в лагер, а в този момент да е посетител на сходна изява, е дребна.

Колкото да достоверността на информацията - режимът в Пхенян няма потребност от комплицирани шаради, споделят още осведомени.
 Ким Чен-ун екзекутирал договарящи поради неуспеха на срещата в Ханой? Ким Чен-ун екзекутирал договарящи поради неуспеха на срещата в Ханой?
Северна Корея евентуално е екзекутирала част от екипа, който отговаряше за срещите сред Доналд Тръмп и Ким Чен-ун във Виетнам. Според медии в Южна Коре...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР