Високопоставен пътешественик, който твърдеше, че ще бъде следващият Тайсън Фюри“,

...
Високопоставен пътешественик, който твърдеше, че ще бъде следващият Тайсън Фюри“,
Коментари Харесай

Луксозният начин на живот на пътуващия боксьор със съпруга, доведена до крах със затвора

Високопоставен странник, който твърдеше, че ще бъде „ идващият Тайсън Фюри “, пръсна парите си за първокласен метод на живот, преди да бъде вкаран в пандиза за побой пенсионер.

35-годишният боксьор Дъги Джойс атакува безмилостно неотдавна овдовелия мъж, 78, в пъб в Северния квартал в Манчестър. Той беше на вечер с татко си Джон, когато злобно се нахвърли върху пенсионера през ноември 2022 година Шокиращи фрагменти демонстрираха по какъв начин събаря 78-годишния мъж от стола му и го удря няколко пъти. След това още веднъж го удари на пода, до момента в който той се опитваше да се изправи на крайници. Той излежава 19-месечна присъда за нахлуване.

Боксьорът с голи кокалчета неотдавна сподели лицето си зад решетките, откакто записа видео за престоя си в пандиза. Клипът идва, откакто той беше заставен да анулира слуховете, че е бил обичай от хора в пандиза и сподели, че е " пресен като маргаритка ". Твърди се, че фигури от подземния свят са се обърнали против Джойс, тъй като възрастният мъж е бил прочут и харесван в региона. Ган...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР