Високопоставен американски военен заяви в Южна Корея, че САЩ са

...
Високопоставен американски военен заяви в Южна Корея, че САЩ са
Коментари Харесай

САЩ: Готови сме да защитим себе си и съюзниците

Високопоставен американски боен съобщи в Южна Корея, че Съединени американски щати са подготвени да употребяват целия си боен капацитет, с цел да защитят себе си и своите съдружници от всяка провокация на Северна Корея, съобщи Reuters.

Генералът от морската пехота Джоузеф Дънфорд, ръководител на Съвета на началник-щабовете, който се срещна в Сеул с южнокорейски военни и с президента Мун Дже-ин, акцентира, че балистичните ракети и нуклеарните стратегии на Северна Корея заплашват цялата международна общественост.

Той заявява готовността на Америка да употребява целия си боен капацитет, с цел да отбрани съдружниците си и територията на Съединени американски щати, сподели военният представител Дарин Джеймс.



Дънфорд стартира обиколка из Южна Корея, Япония и Китай, откакто предходната седмица президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предизвести Северна Корея, че я чакат "огън и гняв ", в случай че продължи да заплашва Съединени американски щати. Преди това Пхенян съобщи, че е съвсем подготвен с проекта за изстрелване на четири балистични ракети в посока остров Гуам, американска територия в Тихия океан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР