Високо напрежение в предаването Ергенът доведе до поредния грандиозен скандал.

...
Високо напрежение в предаването Ергенът доведе до поредния грандиозен скандал.
Коментари Харесай

Високо напрежение в Ергенът

Високо напрежение в предаването " Ергенът " докара до следващия величествен скандал. Този път основни настоящи лица бяха Виктория и Теа. Повод за абсурдът сред двете дами бе изговарянето на прякора на работещата в БФС брюнетка.

Половината претендентки за сърцето на Алек трябваше да останат затворени във вилата и да не вземат участие в коктейла на открито. Причината е, че изгубиха играта с останалите девойки.  

Киара и Теа обаче нарушиха разпоредбите и си откраднаха няколко минутки с предприемача, а след това започнаха да описват за прекарването. Думите на Теа обаче мигновено предизвикаха Виктория:

" Млъкни малко, Теа. Всеки път наливаш ти. Все искаш да си център на събитието ", поде Виктория.

" Цър-пър, въобще не желая да те чувам ", отвърна й Теа.

Именно този прякор преля чашата на брюнетката и абсурдът избухна:

" Ако още веднъж чуя да ми викаш " Цър пър " няма да е добре за теб, тъй като си имам име. Това са обиди. Не си ми на равнището, с цел да ме копираш ", отсече тя.

" Ти приказваш за монолози, само че аз последна започнах да те назовавам по този начин ", оправда се танцьорката. 

" Никой не съм чула да ми вика по този начин ", отвърна й Виктория.

" Те се крият. Още не първия-втория коктейл питах кой е Цър-пър, тъй като даже не знаех, бях пияна ", призна си русокоската.

" Аз не съм мишката тука ", кресна Виктория в отговор. 

" Ти си най-грозната и най-смрадливата. Хората имат очи. Каквото и да приказваш, по-хубава няма да станеш ", отвърна й на висок звук Теа

" И 5 часа да те оправят, ще си същият парцал. Ще викаш Цък-пър на майка си ", избухна Вики, а съперничката й отиде към спалното помещение.

" Всеки път ще си мълчим. Днес от два часа се занимават 6 индивида с нея и им се качва на главата. Майка й и татко й не са си свършили работата. Тя е невъзпитано създание, което няма обикновено образование и почитание. Аре майната ти, ще те понасям като че ли през целия ден да те чувам ", говореше зад тила й Вики. 

" Кажи бе, Цър-пър ", поде Теа при връщането си и продължи:  " Чувам по мой адрес гадния ти глас да приказва за мен. Нали знаеш, че Алек те държи тъй като му е жалост за теб поради визията ти и грозния ти глас ", сподели тя.

" Визия ти ли имаш? Дето слагаш по 5 сутиена! ", изкрещя Виктория.

" Губя мозъчни кафези при диалог с теб ", отвърна Теа.

" Ама ти кардинално нямаш. Аз имам мозъчни кафези, аз имам най-малко висше обучение, ти и това нямаш. Я не ми приказва ", побесня брюнетката.

" Като станеш какво?! Ще ти вкарам едно токче и ще умреш, бе селянко! Циганко! Личи ти от 100 километра - с лилави венци и пъпки ", сподели танцьорката, диджей и актриса.

" Мен най-малко не ме е боязън да изляза без грим ", просто сподели Вики в отговор. 

" Тя е тъпа, грозна, черна и мръсна. Тя през вчерашния ден на басейна ми сподели какъв актьор съм и какъв брой ми се кефи и ми се радва. Кльщава, мръсна, черна, гадна. Не желая да влизам в диалог с това цигане. Нека си крещи там, не ме интересува ", разяснява Теа пред камерите.

В разпрата се намеси и Киара, която разкри, че Теа е хвърляла мръсно долни дрехи в банята, а пък русокоската я атакува, че тя пък имала вагинална зараза, а тя не я била издала.

Градусите в къщата в действителност се нажежиха, а драмата просто като че ли не спираше.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР