Високите финансови изисквания на швейцарския национал Мануел Аканжи продължават да

...
Високите финансови изисквания на швейцарския национал Мануел Аканжи продължават да
Коментари Харесай

Високите финансови претенции пречат на защитник на Борусия да смени отбора

Високите финансови условия на швейцарския национал Мануел Аканжи не престават да спъват опитите на сегашния му отбор Борусия (Дортмунд) да го продаде до края на трансферния прозорец, оповестява телевизия Sport1. Защитникът е отхвърлил интереса на няколко клуба поради огромната заплата, за която упорства.

Ювентус е измежду разновидностите за 27-годишния Аканжи, само че “бианконерите ” също не са били впечатлени от условията на футболиста. Според информациите швейцарецът желае към 13 милиона евро от бъдещия си тим, само че сумата се оказва прекомерно висока за искащите за подписа му през това лято. Все отново различен италиански гранд - Интер, може да се насочи към него, в случай че се раздели с бранителя си Милан Шкриняр.

Аканжи има още година от настоящия си контракт с Борусия, като към този момент стана ясно, че не е измежду главните варианти пред старши треньора Един Терзич в защитната групировка на тима тази година. Наставникът ще залага най-вече на новите попълнения Нико Шлотербек, Никлас Зюле и Матс Хумелс на позицията централен бранител.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР