Високите дози витамин С убиват вирусите Сепсисът е животозастрашаващо състояние,

...
Високите дози витамин С убиват вирусите Сепсисът е животозастрашаващо състояние,
Коментари Харесай

Високите дози витамин С убиват вирусите и се справят с настинката

Високите дози витамин С убиват вирусите

Сепсисът е животозастрашаващо положение, което се предизвиква от систематична зараза, която провокира несъразмерна реакция на организма и извънредно унищожителен имунен отговор.

Много от хората, инфектирани с ковид, умират от сепсис. В реалност това не е тъкмо “отравяне на кръвта ”, а свръхреакция на имунната система.

При ненавременна диагноза и лекуване сепсисът може да аргументи мултиорганна непълнота и гибел.

Добрата вест е, че високите дози витамин С с хидрокортизон и тиамин потвърдено доста усилват възможностите за оцеляване.

Това лекуване на сепсис е създадено от доктор Пол Марик, доктор от Източна Вирджиния. Неговото ретроспективно изследване сподели, че комбинацията от тези медикаменти и съответното им приложение на шпации понижава смъртността от 40 на 8,5%.

Важно е да се означи, че това лекуване няма странични резултати, на ниска цена е, елементарно налично и на практика няма риск.

През 2009 година витамин С се трансформира в животоспасяващото лекарство против свинския грип. Преди това многочислени проучвания демонстрират позитивната резултатност на витамин С против разнообразни вирусни инфекции.

Вирусната пневмония е рисково положение с неприятна клинична прогноза.

Витамин С, прочут още като аскорбинова киселина, има антиоксидантни свойства. Когато става въпрос за сепсис, освобождението на цитокини се задейства и неутрофилите се натрупват в белите дробове, унищожавайки алвеоларните капиляри.

Първоначалните клинични изследвания демонстрират, че витамин С може дейно да предотврати този развой.

Според доктор Рон Ханинг, витамин С е необикновен лек против инфекции. Този доктор счита, че обичайна медицина подценява това лекарство по елементарни аргументи, тъй като това е просто елементарен витамин, макар че в действителност е мощен антиоксидант, който отстрани патогените, когато се приема в огромни дози.

Този доктор е уверен, че витамин С ще се употребява и при лекуването на ковид, защото той сполучливо лекува сепсис.

Витамин С е разтворим във вода и е от значително значение за естествения напредък и развиване.

Останалата част от витамина напуща организма посредством урината. Това значи, че би трябвало да се приема непрекъснато посредством храната.

Всички плодове и зеленчуци съдържат избрани количества витамин С.

Плодове с най-високо наличие на витамин С:
цитрусови плодове и сокове
киви
манго
папая
ананас
ягоди, малини, боровинки
любеница

Зеленчуци с най-високо наличие на витамин С:
броколи, брюкселско зеле, карфиол
зелени и червени чушки
спанак, зеле, ряпа и други листни зеленчуци
сладостен картоф
домати

Най-добрите източници на витамин С са пресните плодове и зеленчуци.

Витамин С е нужен за растежа и възобновяване на тъканите във всички елементи на тялото.

Използва се за:

формиране на значим протеин, който се употребява за създаване на кожата, сухожилията, връзките и кръвоносните съдове зарастване на рани възобновяване и поддържане на хрущяла, костите и зъбите

Витамин С е един от многото антиоксиданти и блокира част от вредите, породени от свободните радикали. Това може да понижи риска от рак и вероятно даже да забави процеса на стареене.

Свободните радикали се основават, когато тялото ви разгражда храната или е изложено на тютюнев пушек или радиация.

Създаването на свободни радикали във времето е значително отговорно за процеса на стареене.

Свободните радикали могат да играят роля в развиването на рак, сърдечни болести и някои положения като артрит.

Тялото не е в положение единствено да създава или съхранява витамин С. Ето за какво е значимо да включите доста храни, съдържащи витамин С в ежедневната си диета.

Витамин С съкратява продължителността на елементарната простуда. За да се реализира това, витамин С би трябвало да се приема, преди вирусът да се появи.

Витамин С убива всички вируси
Ако страдате от отмалялост, мускулна уязвимост, болки в ставите и мускулите, в случай че имате кървене от венците или обрив по краката, тогава сигурно страдате от дефицит на витамин С.

Как витамин С предотвратява болесттите и убива вирусите? Експертът доктор Томас Леви споделя, че този витамин е мощен окислител, който може да прибавя или изважда от своите електрони при потребност. От друга страна, токсините, инфекциите или всеки различен извършител на медицински признак в организма са резултат от оксидативен стрес, т.е. липса на електрони. Ако на тялото му липсват електрони – то ще се разболее.

Това е най-лесният метод да разберем за какво здравословната диета, богата на плодове и зеленчуци (съдържаща огромни количества витамин С) – ни оказва помощ да предотвратим заболяванията. Консумирането на задоволително антиоксиданти и витамин С предотвратява всяко инфектиране, което може да възникне и да се развие в дегенеративно заболяване, в това число рак.

Витамин С може да пречисти организма от олово, да убие раковите кафези и доста повече
Препоръчително е да се ядат огромни количества плодове и зеленчуци, с цел да се обезпечат към 200 mg витамин С на ден. Ако става дума за хронично заболяване, това количество би трябвало да се усили.

Вижте още: Траен имунитет в битката против ковид – добра вест

Естествено, по-тежките болести изискват по-големи количества витамин С, само че главният миг е, че болести като коронарна болест на сърцето, диабет, подагра, високо кръвно налягане и инсулт могат да бъдат лекувани с терапия с витамин С.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР