Висока оценка за действията си е получил българският военен контингент,

...
Висока оценка за действията си е получил българският военен контингент,
Коментари Харесай

Висока оценка за българския военен контингент, участвал в операцията на ЕС в Босна и Херцеговина

Висока оценка за дейностите си е получил българският боен контингент, взел присъединяване в интервенцията на Европейския съюз (ЕС) в Босна и Херцеговина „ АЛТЕА ”.

Това стана ясно на формалната гала по тържественото посрещане в Шумен през днешния ден, 5 септември. „ Особено ми е прелестно от името на управлението на Сухопътните войски и персонално от свое име да ви поздравявам с „ Добре пристигнали “ на родна земя във връзка сполучливото привършване на задачата “, сподели в словото си заместник-началникът на щаба по интервенциите на Сухопътните войски полковник Васил Енчев. „ Получените високи оценки от страна на командването на интервенцията и съдружните сътрудници са доказателство за това, че всички вие продължихте традицията и защитихте с достолепие и чест името и флага на България, Българската войска и Сухопътните войски “, добави още той.

Помощник-старши националният пълководец на контингента подполковник Георги Георгиев благодари на своите подчинени за усърдието и старанието, с които изпълняваха поставените им задания.

Военнослужещите от контингента бяха наградени от името на министъра на защитата, началника на защитата и от командирите на Съвместното командване на силите (СКС), на Сухопътните войски и на Единния център за начална подготовка.

На тържествения обред участваха още полковник Юлиан Петров – заместник-началник на щаба по ресурсите на СКС, представители на държавната и локалната власт, Българската православна черква, военнопатриотични организации, командири на военни формирования, военнослужещи от гарнизон Шумен и жители.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР