Висока оценка на тренировъчно учение на съставните части на Единната

...
Висока оценка на тренировъчно учение на съставните части на Единната
Коментари Харесай

Висока оценка за учението на единната спасителна система

Висока оценка на подготвително обучение на съставните елементи на Единната избавителна система сложи ръководителят на занятието старши комисар Красимир Шотеров - директор на дирекция " Оперативни действия " към Групово дело " ПБЗН ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg от мястото на събитието. 

Тренировката се организира през седмицата на няколко равнища, измежду които оперативно деяние на мястото на случая и връзка сред управленията и силите от другите звена на Единната избавителна система.

" Комуникацията сред обособените съставни елементи на единната избавителна система беше на доста положително равнище. По отношение на обезпечаването с нужните запаси - бяха обезпечени от всички институции, участващи на терен. В тази връзка умерено мога да кажа, че всички цели, които бяха сложени за днешното занимание, се реализираха. Успяхме да осъществяваме дилемите в цялостен размер и аз съм извънредно удовлетворен от видяното на терен.

Има дребни елементи, които би трябвало да бъдат изчистени. Те са главно по повод на комуникацията, защото свързаността е един от главните детайли, когато би трябвало да сме в организираност и координираност. В тази посока имаме още задания, по които би трябвало да работим, с цел да реализираме по-добри резултати "   - сподели старши комисар Шотеров.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР