ВИРДЖИНИЯ БИЙЧ, Вирджиния (ВЪЛНИЧНО) — Военна съпруга, майка, собственик на

...
ВИРДЖИНИЯ БИЙЧ, Вирджиния (ВЪЛНИЧНО) — Военна съпруга, майка, собственик на
Коментари Харесай

Военноморска съпруга неправомерно арестувана, затворена във Вирджиния Бийч

ВИРДЖИНИЯ БИЙЧ, Вирджиния (ВЪЛНИЧНО) — Военна брачна половинка, майка, притежател на бизнес и медицински експерт работи, с цел да почисти името си, откакто беше непозволено задържана във Вирджиния Бийч.

Жаклин А. Смит, на 33 години, е в развой на пренасяне на фамилията си в друга военна база със брачна половинка си, който е моряк от Военноморски сили, и две дребни деца.

„ Всички почистиха графиците си, с цел да намерят време да дойдат този уикенд и вместо [ние да се преместим], те се бореха за моята независимост “, сподели тя.

В петък, 16 февруари, прекъсване на придвижването по JEB Little Creek -Fort Story докара до ареста на Смит — с нейното новородено момченце в колата.

Смит сподели на WAVY.com, че полицията в базата я е „ манипулирала “. Агресивният арест я накара да стартира да кърви покрай следродилните си сечения.

„ Просто не мога даже да си показва по какъв начин [това] мина от прекъсване на трафика до това “, сподели Смит. „ Всичко, което повтарях на глас, беше: „ Така ли се отнасяш към брачната половинка на военно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР