Виновните за снега във влака по линията Варна - София

...
Виновните за снега във влака по линията Варна - София
Коментари Харесай

Наказват виновните за снега във влака Варна - София

Виновните за снега във влака по линията Варна - София ще бъдат осъдени по вътрешните правила. Това се разбра от думите на шефа на БДЖ " Пътнически транспорти "  Константин Азов. 

Заради остарели вагони и уплътнения се е получило навяването на сняг във влака, изясни пред бТВ пасажерът, снимал фрагментите с навяванията при минусови температури във влака от Варна за София. „ Всичко е толкоз остаряло, че няма по какъв начин да не се получи това “, добави той.

Според Константин Азов, шеф на БДЖ „ Пътнически транспорти “, вагонът би трябвало още на Горна Оряховица да бъде изваден от състава на влака. „ Още след Синдел – 30 минути след Варна, е установено прекъсване на отоплението във вагона. Докладвано е на дежурните диспечери и са преместени хората. В Горна Оряховица не е подхванато премахването на вагона с една единствена цел според колегите – да пристигна в София и да се прегледа обширно в най-голямото хранилище за ремонт на вагони „ Надежда “, изясни Азов.

„ Вагонът е създаден при започване на 70-те години в Германия. Поне един път в зимния сезон ремонтираме по един подобен вагон “, изясни още Константин Азов.

Той напомни, че вложения в БДЖ липсват, само че последните години се вършат доста ремонти.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР