VinFast Auto обяви, че вземе участие в тазгодишното изложение IIMS

...
VinFast Auto обяви, че вземе участие в тазгодишното изложение IIMS
Коментари Харесай

VINFAST показва първите си коли с десен волан в Индонезия

VinFast Auto разгласи, че вземе присъединяване в тазгодишното ревю IIMS (Indonesia International Motor Show), което ще се организира от 15 до 25 февруари, като по този метод ще сложи началото на навлизането си на локалния пазар.

От VinFast Auto споделят, че по време на салона ще бъдат демонстрирани електрически модели от разнообразни сегменти, а поради спецификата на локалния пазар показаните коли, за първи път в историята на виетнамската компания, ще бъдат изпълнени във версия с десен волан.

" VinFast е предан на това да дава на клиентите на индонезийския пазар разнородни и вълнуващи оферти за зелена подвижност ", споделят от автомобилната компания.

" Широката гама от електрически коли на компанията дава отговор на потребностите за пътешестване и финансовите благоприятни условия на разнообразни консуматори. За да направи тези оферти още по-достъпни, VinFast ще предложи върхови политики за следпродажбено обслужване и гъвкави проекти за продажба, което прави електрическите й коли по-достъпни за всички в Индонезия ", споделят още от VinFast Auto и акцентират уговорката си към локалния пазар с удостоверение за построяването на индустриално оборудване на локално равнище, което ще бъде с годишен потенциал от до 50 000 100% електрически коли.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР