Винаги виждаме любимите си знаменитости по телевизията да се усмихват

...
Винаги виждаме любимите си знаменитости по телевизията да се усмихват
Коментари Харесай

11 знаменитости, които някога са били без дом, но са стигнали до върха въпреки всички шансове

Винаги виждаме обичаните си звезди по малкия екран да се усмихват и смеят, блестят и хипнотизират. Животът им наподобява съвършен с лесна и вълнуваща работа. Те просто вършат това, което обичат, и печелят милиони. Каква приказка! Но толкоз доста от тях знаят от персонален опит какъв брой правилни са думите „ Без болежка, без облага “. Направихме лист със световноизвестни звезди, които в миналото са били без дом и са минали през сложни времена, с цел да реализиран фантазиите си. Кой ще те изненада най-вече?

11. Джим Кери

© Denis Makarenko/Shutterstock

Когато бащата на Джим Кери изгубва работата си и дома си, фамилията се реалокира в кемпер, паркирайки го на разнообразни места в цяла Канада. Когато Кери навършва 16 години, той взема решение да напусне учебно заведение и да стартира да поддържа фамилията си посредством дребни представления. Веднъж Кери споделя, че евентуално през тези сложни финансови интервали той е развил възприятието си за комизъм. Джим Кери в никакъв случай не се предава и макар всички провокации и стига до върха.

10. Хали Бери

В началото на 20-те години Хали се реалокира в Чикаго в гонене на актьорската си кариера. Скоро й свършват парите, а майка й отхвърли да й помогне. Без пари и покрив над главата си тя се озовава в подслон за бездомни. Хали признава, че това е бил тежък и сложен интервал от живота й, само че се е научала по какъв начин да се грижи за себе си и да вземе ориста в ръцете си. От подслона и барманството до бурята на X-Men. Какво бурно, само че необикновено пътешестване!

9. Дженифър Лопес

© Danilo Borges/Wikimedia

Когато Дженифър е единствено на 18, тя се скарва с майка си и трябвало да спи на диван в танцово студио. Това е поради желанието на Дженифър да продължи танцова кариера. Само няколко месеца по-късно тя получава работа в Европа. Когато се завръща, тя се мести в Лос Анджелис, и печели национално танцово съревнование, което и обезпечава място в известния ефирен сериал In Living Color като една от „ Fly Girls “. Всичко това се случва за една година. Пример за това какво се случва, когато решите да преследвате фантазията си макар всевъзможни шансове.

8. Хари Худини

© Wikimedia

Най-великият вълшебник, който светът познава, молил за монети, продавал вестници и лъскал обувки на 8 годишна възраст. Понякога, откакто просил по улиците, се прибирал вкъщи, скривал монетите в косата си и молил майка си да го разклати, казвайки: “Разклатете ме! Аз съм магия! ” Когато навършва 12 години, той избяга от вкъщи и прекара една година самичък. За тази година обаче не се знае нищо. Връща се вкъщи, с цел да работи като куриер и помощник по снимка. На 17 той приема театралното име Худини и стартира да основава магия.

7. Чарли Чаплин

Трудно е да се откри един човек на Земята, който да не познава Чаплин. Но е елементарно да се намерят милиони, които не знаят, че бащата на Чаплин е умрял от алкохолизъм, когато Чарли е бил на 10 години. Майка му е била настанена в психиатрична болница. На 14-годишна възраст той се оказва безпаричен и самичък, спи на улицата и търси храна. Всичко, което може да направи, било да откри леговище в комедията, скривайки се зад сълзите на смешник. По-нататък той става първият комедиант, на който се възхищават и хвалят милиони.

6. Стив Харви

© Angela George/Wikimedia

Стив Харви не е просто прочут водещ, който неправилно разгласи победителката на Мис Вселена 2016. Той е обичан от милиони за разнообразни дневни телевизионни излъчвания. Но началото на славата му не е било толкоз безпрепятствено. Започва като комедиант в края на 80-те. Няколко провалени концерта, раздялата с жена му и изплащането на прехрана за двете му деца принуждават Стив да се реалокира в своя Ford Tempo. Следват 3 години живот в кола и потребление на хотелски бани, душове на плувни басейни и бани на бензиностанции, до момента в който най-после той бива поканен да се появи на Showtime в Apollo. Сега той има 140 милиона $ и има повече от една кола.

5. Майкъл Охер

© Keith Allison/Wikimedia

Тази звезда от НФЛ е едно от 12 деца. Майка му била наркоман, а татко му постоянно влизал в пандиза. Майкъл бил в приемни домове и отвън тях и постоянно без дом, посещавайки 11 разнообразни учебни заведения през първите си 9 години като студент. Най-накрая той е признат от семейство, когато е на 16 години, и те стават негови законни настойници година по-късно. В юношеските си години той стартира да съумява във футбола и скоро се трансформира в топ футболна звезда в Тенеси. Многобройни награди, шампионати, достижения, популярност и удивление са премиите за всички тези години на детска битка. Неговата вдъхновяваща история е превърната във кино лентата, спечелил Оскар – „ Сляпата страна “.

4. Хилари Суонк

© Depositphotos

Просто момиче, израснало в ремарке. Тя и майка й живеели в кола. Приятели които продавали къща разрешили на Хилари и майка й да останат там през нощта, само че денем трябвало да изоставен, с цел да могат евентуалните клиенти да дойдат и да видят мястото. С 2 Оскара (които тя пвечели до 30-годишна възраст) и приблизителна благосъстояние от 40 милиона $, тя към момента се вози в метрото всеки ден. Просто момиче от ремарке.

3. Даниел Крейг

© Piotr Zajac/shutterstock

Този мощен и грациозен Джеймс Бонд не постоянно е бил богат и прочут. Той бил елементарен сервитьор, който от време на време спи на скамейка в парка. Да се ​​бориш като артист няма нищо общо с романтиката, а единствено с упорита работа, отдаденост и мощна религия и това е, което оказва помощ на Даниел да свърже двата края и най-сетне да реализира фантазията си.

2. Ела Фицджералд

© Wikimedia

Когато Ела била на 15, майка й почива и тя бива измъчвана от своя втори татко. Тя избяга и се стартира да работи с мафията. Скоро бива хваната от полицията и настанена в женско изправително учебно заведение. Тя още веднъж избявга, и остава бездомна за известно време.
Тя завоюва 13 награди Грами, и е една от най-известните и обичани джаз певици на всички времена, преодолявайки малтретирането, загубата, мафиотските връзки и бездомността. Не филм, просто действителен живот.

1. Крис Прат

Най-известният Пазител на галактиката не постоянно е бил центърът на настоящата галактика. Напуска учебно заведение на 17-годишна възраст и си откри работа, продавайки купони. 2 години по-късно приема предлагането на другар: еднопосочен билет до Хаваите. Оказва се отлично място за започване на живот без дом, спане във фургон или в палатка на плажа. Крис бил сервитьор в Bubba Gump Shrimp Company, когато актриса го видя и го предложения да взе участие в режисьорския й дебют. Кратко хавайско прощаване и здравей на Холивуд!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР