Винаги виждаме кльощави модели в модните списания, изглеждащи изключително уверени,

...
Винаги виждаме кльощави модели в модните списания, изглеждащи изключително уверени,
Коментари Харесай

6 съвета как да изглеждате страхотно в тесни дънки, ако сте пищна мадама (снимки)

Винаги виждаме кльощави модели в стилните списания, изглеждащи извънредно уверени, до момента в който показват нови трендове в облеклото. Усещането е, че можете да изглеждате стилно единствено в случай че тялото ви има „ идеалните пропорции “, само че за жалост не всички сме родени с такива

Ние  бихме желали да ви убедим, че можете да изглеждате ужасно и красиво, без значение от размера на облеклата ви.

1. Потърсете верния размер

Изборът на облекла с неверен размер е най -лошото нещо, което можете да извършите и това ще направи фигурата ви да наподобява по -малко от най -доброто. Това важи изключително за дънките. Не купувайте по -малки дънки и се притискайте в тях. Никой няма да види размера на етикета. Твърде тесните дънки ще създадат проблемните ви страни и стомах да наподобяват непривлекателни.

2.Опитайте дънки със междинна и висока талия

За благополучие на всички ни, дънките, панталоните и полите с ниска талия към този момент не са на мода. Панталоните със междинна или висока талия сега са в наклонност. Такива дънки съвършено акцентират най -добрите елементи на фигурата ви, а също по този начин скриват всички дефекти на талията.

3. Цветът има значение

Дънки в класическо мрачно синьо без избледняване или други цветови акценти образно вършат фигурата ви по -тънка. Нещо повече, такива дънки са освен главен детайл от дрешника, който се съчетава добре с всевъзможни други облекла, само че и наподобяват доста елегантни и ефектни

4. Бъдете изобретателни със пластове и текстури

Изберете ризи, пуловери, блейзери и якета, които падат тъкмо по средата на бедрата ви. Това ще ви помогне да балансирате вашия контур.

Не се опасявайте да употребявате аксесоари и да играете с разнообразни текстури. Това може да бъде единствено от изгода, защото ще скрие всички дефекти, за които се притеснявате.

Жилетки, пелерини и кимоно са доста стилни облекла, които ще създадат фигурата ви да наподобява най -добре.

5. Подчертайте талията си

Не е чудно, че формата на песъчлив часовник се счита за най -женствената и привлекателна фигура. За да получите верните пропорции на горната и долната част на тялото си, пробвайте се да наблегнете талията си. За тези, които избират типичен жанр, коланите са най -доброто решение. Ако обичате повече спортни дрехи, ризи и пуловери, които са вързани на кръста, са идеални за вас.

6. Изберете верните обувки

Токчета на пълен ток, мъжки ботуши или високи ботуши основават „ тежък тип “. Изберете елегантни обувки в неутрални цветове или изберете цвят, който е същият като цвета на вашите дънки. Избягвайте обувки, които наподобяват солидни с доста презрамки, които „ чупят “ вашия контур.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР