Винаги сме се борили да бъдем първа политическа сила в

...
Винаги сме се борили да бъдем първа политическа сила в
Коментари Харесай

Костадинов: С политика се занимаваме само ние, останалите - с разпределяне на баницата

" Винаги сме се борили да бъдем първа политическа мощ в България. На последните избори бяхме с 10%. Според социолозите сме вдигнали с 20% нашия резултат единствено за 4 месеца. Смятам, че ще го повишим, тъй като вкарваме стоманен принцип в политиката - да казваш това, което мислиш и да правиш това, което казваш. Ще се борим за най-малко половин милион ". Това съобщи ръководителят на ``Възраждане`` Костадин Костадинов пред България Он Еър.

``Партията е посочила поредност и от ден на ден стават хората, които имат вяра на " Възраждане ". Нямаме разочаровани гласоподаватели, хората са удовлетворени, че техният избор не е неверен и избраниците им не са ги излъгали``, посочи Костадинов.

" Всяка политическа мощ отхвърли референдум за българския лев. Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна. Така взеха решение 5 от 7-те политически сили. Когато обслужват непознати национални ползи и са в директна услуга на американското и турското посолство, няма по какъв начин да създадем коалиция с такива политически сили. В българския парламент с политика се занимаваме единствено ние. Останалите партии се занимавам с разпределение на баницата и личностни борби ", добави още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР