Винаги сме били последователна партия, която действа открито. Заявихме, че

...
Винаги сме били последователна партия, която действа открито. Заявихме, че
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Заради шоуто на ИТН държавата е в безподобен хаос

Винаги сме били поредна партия, която работи намерено. Заявихме, че ще вземем мандата и незабавно ще го върнем на президента, само че ще предложим състав на държавно управление. Това съобщи някогашният здравен министър от ГЕРБ Костадин Ангелов.

" Не можем да се радваме тогава, когато проблемите на доста хора остават нерешени. Лекарите не са си получили парите за месец юни, а вие говорите за август. Тези проблеми не са решени. Аз запитвам и Радев и Кацаров за какво се подиграват с лекарите на първа линия ", сподели някогашният здравен министър.
 Христо Иванов прикани Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и ИБГНИ да се спогодят за краткотрайно постоянно държавно управление Христо Иванов прикани Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и ИБГНИ да се спогодят за краткотрайно постоянно държавно управление
Изобщо не сме поставяли тематиката да има наши представители във властта. Не знам по какъв начин ще продължи диалогът с Има Такъв Народ в границите на третия манд...

" Тогава, когато министър внася актуализацията, той носи политическата отговорност. Няма логичност обаче това да се прави от служебният здравен министър. Трябва да се избере постоянно държавно управление другояче страната ни влиза в тежка конституционна рецесия ", счита Ангелов.

" За разлика от Има Такъв Народ ние не играем в шоу. Щяхме да сме в зала и да гласуваме срещу кабинета им. От ГЕРБ никой не е желал поддръжка. От Има Такъв Народ обаче би трябвало да признаят от коя от партиите на статуквото щяха да желаят поддръжка. Първо не желаеха, пък след това стана ясно, че биха преглътнали някоя, с цел да ръководят ", запита политикът.

Според него на дневен ред към момента е първият мандат. " Трябва да излезем правово от този миг. Не е ясно какъв би трябвало да е актът на Народно събрание. Ако Народното събрание не гласоподава това проекторешение за освобождение на претендентът за министър председател, какво става ", запита още той.

Според него Румен Радев би трябвало да реши конституционната рецесия, която той самичък сътвори.
 Александър Симов: Трябва ни кабинет на спасението Александър Симов: Трябва ни кабинет на спасението
„ Условието за Петър Илиев се появи след изявлението му. Не сме взели участие в никакви лични диалози, не сме рекетирали за посто...

" Случаите през вчерашния ден са 782. 14-дневната заболеваемост по области прави извънредно съществено усещане. Директорите на РЗИ към този момент би трябвало да работят. Правителството сега не си съблюдава личния проект ", сподели той.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР