Винаги сме били да има възможно най-голяма ваксинация, винаги сме

...
Винаги сме били да има възможно най-голяма ваксинация, винаги сме
Коментари Харесай

Борисов: Започнаха да чегъртат не само ГЕРБ, а и хора на Радев

Винаги сме били да има допустимо най-голяма имунизация, постоянно сме подкрепяли зеления документ, само че незабавно и за всички. Не поддържаме измислиците, които сега вървят, че има зелен документ за Министерски съвет, само че някой различен път, ще има за Народното събрание, само че след 20 дни, а за елементарния човек от през днешния ден за на следващия ден. Именно това породи митингите. Когато " Възраждане " беше окупирало Министерство на регионалното развитие всички казахте какъв брой прекрасен бил митингът, а те че чупят и разрушават, внезапно ви заболя доста. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на обиколка в Грашево.

Когато вървяха до Радев бяха готини. Те са друга партия, нямаме контакти с тях, доста разнообразни тези имаме, създали си митинг и внезапно станаха неприятни, а за какво преди една година бяха положителни. Бъдете справедливи публицисти, извадете фрагменти от Министерство на регионалното развитие преди година и в този момент и вижте дали в този момент не са тихи и кротки, попита Борисов.

Относно оставката на Цацаров, Борисов съобщи: " От една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ. Не може да не ви прави усещане, че КПКОНПИ единствено в Бургас, Поморие, Стара Загора, Враца и така нататък, при кметовете на ГЕРБ, и в нито едно кметство на Движение за права и свободи, на Българска социалистическа партия, нито на Има Такъв Народ, нито при Да, България. От една страна добре, въпреки това антикорупционната комисия неотложно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиняванията, които има към него, това предлагам ".

Виждате сега чегъртат и хората на Радев. освен ГЕРБ. Сега пътят на Копринката е затворен и се готви различен път, защото до момента назначаваха единствено хора от Хасково, уточни Борисов.

Знам, че в нашата Конституция, която се нарушава от ръководещите доста постоянно, всеки български жител има идентични права. Затова малцинства в България няма. Ако българското държавно управление работи по тематика малцинство би трябвало да излязат и обяснят какво ще се случи, съобщи той.

По тематиката за ограниченията против ковид водачът на ГЕРБ съобщи: " Мерките са прелестни, тъй като са нашите ".

По думите му " България сега е един от най-големите транзитьори на газ, с помощта на направеното от нас, в случай че бяхме ние на власт на 31 декември щеше да има и връзка с Гърция ".

Под равнището ми е да се занимавам с вътрешния министър. Юристите се събраха и не мога да ви отговоря за този иск, тъй като не присъствах, съобщи той във връзка делото му против Бойко Рашков
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/637975147538509/?notif_id=1642160123592715&notif_t=live_video&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР