Винаги ще съществуват споровете между мъжете и жените. Никога няма

...
Винаги ще съществуват споровете между мъжете и жените. Никога няма
Коментари Харесай

5 качества, които мъжете мразят в жените

Винаги ще съществуват разногласията сред мъжете и дамите. Никога няма да можем да разберем противоположния пол и да се сложим напълно на мястото на другия. 
Има избрани качества и характерности, които не харесваме у мъжете, само че и те има какво да не харесват в нас. Ето какво би отблъснало всеки мъж:
Цариците на драмата  - мъжете не обичат дами, които драматизират прекомерно доста и откачат за най-малката дреболия. Изблиците на всевъзможни страсти в никакъв случай не са били хубаво нещо, а от мъжка позиция те са си същинска демонстрация на болна душeвност.
Военно състояние  - мъжете обичат да се усещат направлявани понякога, само че не желаят пълководец, който да им размахва пръст и да заповядва. Робството от дълго време е изчезнало, а множеството мъже към този момент са карали казарма и още една надали им е нужна.
Самочувствие без покритие - мъжът бързо ще разбере дали една жена е просто въздух под налягане или тя в действителност е умна, с капацитет и качества. Никой не харесва прекомерно надутите хора, а дамите с вирнати носове не са по никакъв начин приятна панорама.
 Защо някои мъже НЕ желаят бебе? Защо някои мъже НЕ желаят бебе?
Много дами са в двойки, в които развиването като че ли е спряло. Очакват предложение за брак, надяват се да основат семейство, да имат деца,...
Вечно неблагодарна - хубаво е, когато хората правят оценка какво правиш за тях и не те не помнят след първата срещната компликация. Мъжете не харесват дами, които не виждат дребните жестове и чакат да получават всичко наготово.
Материалистка - Живеем в веществен свят и няма по какъв начин да избягаме от него, само че въпреки всичко е хубаво всичко да бъде в някакви граници. Никой не харесва хората, които се интересуват единствено от движимостите, а и в последна сметка те не са най-важното. 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР