Винаги се радваме на симпатични домашни любимци, които стават истински

...
Винаги се радваме на симпатични домашни любимци, които стават истински
Коментари Харесай

Усмихнат самоед и нацупен котарак станаха хит в мрежата

Винаги се радваме на симпатични домашни любимци, които стават същински звезди с помощта на своите стопани и, несъмнено, на обществените мрежи. Като швейцарското куче Раста, или пък котаракът Манчестър от Москва.
 Rasta - симпатичното куче гид и спиращите дъха гледки по време на изолираност
Защо това куче е най-следваната швейцарска овчарка в мрежата

Модел на четири крайници

Такъв е казусът и с усмихнатия самоед Каспър и нацупеният котарак Ромео, които разрушиха всички клишета за другарството сред кучета и котки и станаха супер шлагер в мрежата.

Сега те имат над 41 000 почитатели в общия си акаунт в Instagram, където стопанката им - Ринза Ли, разгласява всичките им занимателни авантюристичен моменти дружно.

29-годишната Ринза Ли от Крайстчърч, Нова Зеландия, дълго време е желала да си вземе коте, само че към този момент имала Каспър и се тормозила от неговата реакция. Когато нейна другарка приютила котка, Ринза завела Каспър на посетители и се оказало, че той се държи доста отзивчиво с нея. Така Ринза се сдобила с нацупения котарак Ромео.

Първоначално тя държала животните настрана една седмица, само че Каспър бързо нарушил изолацията. Двамата толкоз си паснали, че към този момент са неразделни.

Сега Ромео е господарят на къщата. Първоначално котето се уплашило от огромния Каспър, само че бързо схванало, че той е доста добър. Същото се отнася и за Ромео.
 Котаракът Манчестър от Москва и за какво се трансформира в интернет звезда
Котаракът Манчестър, който стана звезда в мрежата

Ето и кое му печели толкоз огромна известност

Въпреки че наподобява навъсен, Ринза твърди, че той е най-милото коте на света и разрешава на всеки да го гушка, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР