Винаги се ослушваме за полезни козметични трикове и хитри начини

...
Винаги се ослушваме за полезни козметични трикове и хитри начини
Коментари Харесай

Тони Бракстън не може без вибратора си

Винаги се ослушваме за потребни козметични трикове и хитри способи да се възползваме оптимално от продуктите за хубост. Така попаднахме и на сегашния, въпреки още да не сме решили би трябвало ли да се замислим да го пробваме.

Откривателят му е певицата Тони Бракстън, а на пръв взор трикът да е много фрапантен - би трябвало да разполагаме с вибратор.

Изпълнителката на шлагера " Un-Break My Heart " взе участие във видео поредицата на американското издание на Vogue, наречена Beauty Secrets. В рамките на 10 минути тя сподели метода, по който всеки ден се грижи за кожата си и нанася грима си.
 Снимка 490522

Една от най-важните стъпки в рутината й е използването на вибратор, посредством който да накара скъпите съставки на крема й да обхванат добре в кожата на лицето.

" Да, това е вибратор, само че аз го назовавам " масажор за лице ". И не съм го употребила за други елементи на тялото си ", признава Бракстън.

Явно този нетрадиционен способ на нанасяне на козметични артикули работи добре, тъй като певицата в действителност наподобява впечатляващо за своите 52 години. В края на август се чака излизането на новия й албум Spell My Name.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР