Винаги се е вдигало много шум около мъжете, които изневеряват

...
Винаги се е вдигало много шум около мъжете, които изневеряват
Коментари Харесай

Изневерява ли жената, когато обича мъжа до нея?

Винаги се е вдигало доста звук към мъжете, които изневеряват на своите дами. А изневерите от нежния пол са оставали по-малко чути и някак си скрити. Умишлено ли е или не, само че изневярата не се дели на мъжка и женска.

И дамите могат да изневеряват. И го вършат. Но там е по-различно. И постоянно с причина. Жената е тази, която обича мощно. И влюби ли се в един мъж, тя има очи единствено и само за него. И нищо друго няма смисъл. Никой различен няма смисъл. Само той.

Жената изневерява, когато е неоценена. Подценена. Забравена.

Мъжете постоянно не помнят, че дамата не е кукла, нито аксесоар. А човек с усеща. Който те обичат да нараняват.

Забравят също, че дамата не е стопанка. Нито прислужница. А човек с фантазии. И цели.

Забравят и нейната хубост. Която към момента притегля останалите мъже. Но фактът, че я приемаш за твоя благосъстоятелност и даденост, ти пречат да видиш какъв брой мечтана и красива е дамата до теб.

Жените изневеряват. Но в никакъв случай не го вършат без причина. И постоянно страдат от това.

Ето някои от признаците, които демонстрират, че дамата изневерява на мъжа до нея.

Тя е доста разсеяна

Тя е доста виновен и сериозен човек. Помни всичко до най-малката детайлност. Никога не е забравяла за нещо, без значение дали е значимо или не. Но в последно време е толкоз разсеяна, че въобще не може да я познаеш. Повтаря неща, които е казала  и заобикаля зрителен контакт с теб. Много мъчно може да разговаряш с нея.

Според психолози и терапевти, когато държанието на една жена стартира фрапантно да се трансформира, това може да бъде знак за невярност.

Променя стила си на облича

Напоследък обръща внимание от ден на ден на външния си тип. Постоянно си купува нови облекла, разнообразни от нейния доскорошен жанр. Променя освен облеклото си, само че и стартира да посещава по-често салоните за хубост, както и да спортува. Дали прави всичко това за себе си или има някой различен мъж, който се пробва да впечатли? Това остава мистерия, която би трябвало да отгатнеш доста скоро. Но бъди деликатен. Истината може и да те изненада. Е, неприятно, само че въпреки всичко е изненада. От която ще те заболи.

Отегчена е

Жените доста елементарно и бързо могат да те отегчат от една връзка, както и от мъжа до тях, даже и да го обичат. Всъщност любовта не е главен фактор, който държи здрава и сполучлива връзката.

Жената може да се отегчи по доста аргументи. Но една от тях е, вниманието, което все по-рядко ѝ отделяш. Може би работиш доста, само че забравяш, че дамата до теб се нуждае от теб самият и наличието ти.

Не бъди прекомерно отегчителен и сериозен. Освен време за работа, би трябвало да имаш време за нея и за развлечение. Изведи я на вечеря или я предложения на отмора единствено двамата, с цел да се опитате да възстановите връзките, които са много нестабилни сега.

Нуждаете се от огромна доза романтика и време, единствено за вас.

Вече не желае да излизаш с нейните другари

Не е типично за нея да не те кани да излизаш с нейната компания. В началото на вашата връзка не е пропуснала нито един път да ти каже, че ще се мотае с приятелки на открито и че желае да я придружиш. А в този момент, всякога, когато излиза, даже не ти споделя, че няма да си е у дома. Определено има потребност от персонално пространство, само че в случай че това държание не е в неин жанр, сигурно огромна причина се крие зад него. В множеството случаи става въпрос за невярност. И за това, че дамата не се нуждае повече от наличието на нейния сътрудник. Защото има различен, който е откраднал сърцето ѝ. А може би тези излизания с „ приятелки “ са срещи с нейния ухажор. Кой да знае?

Отделя повече време на телефона си

Винаги е предпочитала физическото наличие и контакт с хората. А в твоята компания в никакъв случай не си е разрешавала да скролва на телефона си или да стои дълго на него. Единствено го е поглеждала, с цел да разбере какъв брой е часът. До през днешния ден. Когато прекарва повече времето си, гледайки към дребния екран на нейния мобилен. И не помни за всичко останало. Не чува какво казваш, нито вижда, че си до нея. Вечер си ляга късно, тъй като стои до късно на телефона си. Но какво толкоз забавно има там? И по-важно ли е то от теб, нейния сътрудник.

Най-добрият метод да схванеш е, като я попиташ непосредствено за какво отделя толкоз доста време във виртуалното пространство. Дори може да искаш да погледнеш телефона ѝ, с цел да видиш дали в действителност е толкоз забавно оттатък екрана.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР