Винаги прави добро впечатление, когато разбереш, че „сериозни“ хора, като

...
Винаги прави добро впечатление, когато разбереш, че „сериозни“ хора, като
Коментари Харесай

Илън Мъск се чуди къде са автономните автомобили в Cyberpunk 2077

Винаги прави положително усещане, когато схванеш, че „сериозни“ хора, като да речем Илън Мъск, се занимават с „несериозни“ неща, като да речем видеоигрите. През предходната година неговите обичани игри, в които напълно разумно участват sci-fi заглавия. Не е мъчно да се допусна, че той е осведомен и с най-актуалното през днешния ден заглавие в жанра – Cyberpunk 2077. Тази седмица, Мъск се появи в обществената мрежа Twitter, с цел да показа нещо, което го смущава в играта.

„AI такситата Делъмейн би трябвало да се движат сами, когато сте в тях и да са електрически до 2077 година“, той. Изказването му има към този момент над 20 000 лайкове и голям брой мнения на хора, които се съгласяват, както и такива с огромна доза комизъм в тях, като написаното един от потребителите на мрежата, че след туита, акциите на CD Projekt RED ще скочат с 20%. Което, гледайки кривата на стремглавото им придвижване в последните шест месеца, би им помогнало.

Междувременно, общността на Cyberpunk 2077 е в очакване на идващия огромен пач за играта, който би трябвало да внесе по този начин дълго чаканите усъвършенствания в нея. Както си спомняте, излизането му беше забавено за неопределен срок, поради ужасната хакерска атака, която беше извършена към мрежите на студиото. В началото на предишния месец, CDPR оповестиха, че незнайна страна е проникнала в мрежата им. За страдание, известието за това беше много нищожно, само че самите хакери се похвалиха по какъв начин са съумели да откраднат чувствителни данни от мрежата им, включително и изходния код на третата част на „Вещера“ и този на Cyberpunk 2077. Впоследствие беше проведен търг за тях и съгласно клюки е закупил кода. Освен това, хакерите са доставили и рансъмуер към системите. Това е усложнило още повече работата на разработчиците от студиото и по този начин обновлението беше забавено за незнайна дата в бъдещето.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР