Винаги, когато има такива арести по такъв бляскав начин, показва,

...
Винаги, когато има такива арести по такъв бляскав начин, показва,
Коментари Харесай

Адвокат Людмил Рангелов: Беше ясно, че Борисов ще бъде пуснат без обвинение

Винаги, когато има такива арести по подобен блестящ метод, демонстрира, че има нещо нагласено . Това сподели пред Нова телевизия юрист Людмил Рангелов. И двете страни имат избрани недостатъци. Слабостите на Министерство на вътрешните работи са коментирани неведнъж. Прокуратурата в конкрентия случай, демонстрира един стандарт, друг от други случаи.

Информацията професионално видяно, не е задоволителна за покачване на обвинявания. В Много други случаи същата прокуратура умерено повдига обвинявания, постановява арест за 72 часа и по-късно желае непрекъснат арест. Двойният стандарт проличава, сподели Рангелов.
 СГП: Повдигане на обвиняване на Борисов би било престъпление
СГП: Повдигане на обвиняване на Борисов би било престъпление

Ако съберат доказателства, може да размислим

При следствие за необходимост би трябвало да има по-бърза връзка с прокуратурата.

Не е изключен следващ арест, само че вероятността това да стане, е оскъдна. Не е належащо обвиняването и процеса да минават при задържане под стража.

Ако би трябвало да има следващ арест, нужно е обосновано обвиняване, че те се крият. Не следя остра форма на реваншизъм.

При такава информация, каквато предприемача Васил Божков подава, да не се откри метод той да бъде разпитан персонално, е немислимо, безапелационен бе Рангелов.

Сега разбираме за какво в Европрокуратурата има 120 сигнала. Прокуратурата работи единствено за злоупотреби с европейски средства.

Припомняме, Борисов и са го арестували. Той дружно с някогашния финансов министър Владислав Горанов и пиара на трите държавни управления на ГЕРБ Севделина Арнаудова престояха 24 часа в ареста.

Според. В отговор

По-късно имаше изказване и на премиера, които оспориха тезите на държавното обвиняване. обявиха, че са желали покачване на обвиняване и за тримата арестувани.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР