Винаги изпитваме задоволство, когато знаем, че в магазина има промоции

...
Винаги изпитваме задоволство, когато знаем, че в магазина има промоции
Коментари Харесай

Ако сте добра домакиня, никога няма да купувате тези продукти на промоция!

Винаги изпитваме удовлетворение, когато знаем, че в магазина има промоции на редица артикули и бързаме да минем през тях, с цел да забележим дали имаме потребност или да си намерим причина да си купим нещо по-евтино.

Работата обаче е там, че има доста артикули, за които по никакъв метод даже не би трябвало да помисляте, когато са с понижена цена, колкото и изкушаващо да ви наподобява покупката.

Вижте кои са тези неща и за какво би трябвало да ги заобикаляме, когато са понижени.

Може да ви се стори необичайно, само че един от тези артикули е всичко, за което се твърди, че съдържа боровинки или има усет на боровинка. Това е един в действителност потребен плод, само че в множеството артикули той въобще не се съдържа, даже и на етикета да написа друго.

Всички шоколадчета, кексчета, мъфини и сходни, се подготвят със сок от боровинка, даже сушените плодове не стигат до тях.
 Жените от тези ЗОДИИ са най-лошите домакини Жените от тези ЗОДИИ са най-лошите домакини
Сред дамите има и такива, които са родени да бъдат домакини. Те непрестанно подреждат, чистят и държат на това всичко вкъщи да е като...

Намалението на портокаловите сокове също са нещо, което би трябвало да избягвате, тъй като той се прави посредством възобновен концетриран сок и по този начин производството е по-евтино.

Когато е във фабриката, концентратът устоя на предпазване няколко месеца, само че най-после в него се поставят доста вода, аромати и захар, пастьоризира се и се опакова - само че това го прави изцяло неправилен.

Не е добра концепция да се насочвате и към салатите в опаковка, тъй като в случай че се замислите действително, ще видите че те в действителност са по-скъпи от всичките им съставки поотделно. Освен това, доста изследвания са открили, че тези опаковки са съвършено място за насърчаване на бактерии, които не умират даже съхранявани в хладилника.

Вакумираните зеленчуци също биха били неуместно решение, тъй като да вземем за пример да, вие към този момент ги имате измити, обелени и нарязани, само че и двойно по-скъпи и в действителност доплащате не за по-високо качество, а за 10 спестени минути над мивката.

 5 кулинарни трика, които ще ИЗУМЯТ всяка една стопанка! 5 кулинарни трика, които ще ИЗУМЯТ всяка една стопанка!
Не постоянно прецизното съблюдаване на рецептите може да ни подсигурява положителни резултати. По-важно е да научите тънкостите и тези дребни хитрини...

Изключително нездравословното кафе “3 в 1 ” евентуално е пъклен елементарно да се подготви, само че бъдете сигурни, че вътре няма да намерите нито сметаната, нито кафето, а една камара транс-мазнини, аромати, емулгатори и стабилизатори. То е 10 пъти по-вредно от елементарното кафе, в което бихте добавили захар и мляко.

Смлените подправки също не са добър избор, тъй като да вземем за пример някои производители не поставят черен пипер в пакетчето си със надробен черен пипер. Може би люспи от елда и доста други субстанции.

Освен това ароматът му изчезва много по-бързо.

И безусловно забравете за настърганото сирене - то постоянно е просто пъклен остаряло и рядко дава отговор на посочената марка. Освен това някои производители прибавят целулозна пудра, с цел да не се появяват бучки, тъй като попива влагата доста добре и няма усет, аромат или цвят.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР