Винаги имам любов в животаБорил е взел чувствителността и ината

...
Винаги имам любов в животаБорил е взел чувствителността и ината
Коментари Харесай

Диляна Попова: Искам още едно дете, но не и сватба!

Винаги имам обич в живота


Борил е взел чувствителността и ината от нас с Асен


Имам действителна оценка за себе си и не постоянно се одобрявам


Според мен има някаква интрига и желаят да ни побъркат
 12-1  12-2  12-4  12-3  12-6-s-niki-kanchev  12_6
– Диляна, на 1-ви ноември в зала “Арена-Армееец ” следва премиерата на мюзикъла с твое присъединяване “Оркестър без име ”. Как се чувстваш?


– Много съм разчувствана, искрено го споделям, тъй като това е нещо, което не съм правила до момента. Изживяването е доста готино и хем нямам самообладание да пристигна този миг, хем колкото по-малко дни остават, толкоз по-притеснена се усещам. Като цяло, изявата на такава сцена е нещо ново за мен, изключително режисура в голяма зала и с толкоз доста хора. Вероятно ще има едно-единствено зрелище и това, което се случи, несъмнено ще се запомни – няма да има втори дубъл. Голямо неспокойствие е, само че съм щастлива да бъда част от подобен огромен екип със страхотни артисти, артисти и танцьори. Много забавен план, самият метод на интерпретиране на режисьора (Борис Радев – б.а.) е доста прекрасен и ще е нещо, което си заслужава да се види.

– Каква е твоята роля?


– Моята роля е на телефонистката, която я има и във кино лентата “Оркестър без име ”. Най-интересното е, че това момиче, което играе във кино лентата е доста красива жена, която също е била моделка, като са я взели. Когато ми се обади Борис и ми предложи, аз бях съвсем безапелационна, че отхвърлям – не мога да пея, не съм танцувала и като цяло не смятах, че съм подобаваща. Той обаче ми сподели – вярвай ми, имам нюх за артисти, това е твоята роля!

– Предстои премиерата и на кино лентата “Революция Х ”. В него още веднъж играеш учителка по физическо като в сериала. Тази роля прави ли те по-чувствителна към проблемите в родните учебни заведения?


– По принцип съм сензитивна към тази тематика и изключително, откакто синът ми потегли на детска градина и към този момент започнах да мисля за проблемите. Наскоро ме потресе новината за това, което се случва зад вратите на една детска градина, в никакъв случай не съм допускала, че е допустимо такова нещо. Човек с това предопределение по никакъв метод не може да си разрешава да има такова отношение към децата. От тези дребни деца всички се надяваме да станат едни стойностни хора, по какъв начин да стане това откакто в детската градина ще ти набиват в главата, че си малоумен и това нещо се продължава в множеството учебни заведения? Това е подсъдимо! Радвам се, че Борил попадна на страхотни педагози в държавна детска градина. Трябва да се слагат камери и да има надзор на тези места, тъй като в действителност множеството хора са изнервени.

– Това май е особено за цялата ни нация?


– Така е, доста сме изнервени и ме тормози това, което вършат с нас. Не считам, че е инцидентно, има някаква интрига и по всевъзможен метод желаят да ни побъркат или отровят – посредством медикаменти, храна, тъй като към този момент всичко е цялостно с хиляди химични съставки. Всички са доста нападателни и притиснати с това, че нямат пари и по този метод се озлобяват един към различен, а това се прави с някаква цел. У нас се усеща доста мощно. Имам другари в Щатите и в Англия и всеки ми споделя, че като си пристигна тук и в първите една-две седмици му е доста прелестно да е с околните си хора, само че като останат по-дълго и се наложи да отидат да си купят нещо да вземем за пример, или да употребяват някаква услуга и се сблъскват с извънредно изнервени хора. Те споделят – пристигам с голямо предпочитание, само че и си потеглям с такова, най-малко там го няма това! Безсмислено е да се отнасяме по този начин едни към други.

– Михаела Филева разкри, че доста младежи я питали за смисъла на думата протест, както се споделя новата й ария. Притеснява ли те това ниско равнище на обучение и неналичието на познания?


– До някаква степен това може би е по този начин, само че днешните деца знаят доста други неща. Всеки младеж, да вземем за пример, към този момент приказва добър или напряко съвършен британски. Сега в интернет всичко им е отворено и налично, усещат се като част от света и несъмнено са по в час са с технологиите от нас.

– Децата към този момент от напълно дребни стартират да боравят с компютри, мобилни телефони и таблети. Синът ти Борил несъмнено също скоро ще изиска да му купите и на него?


– Той го направи към този момент. (Смее се.) В последната година непрестанно ми искаше моя телефон – стартира да реве, или пищи и ми го взема от ръцете, тъй че в един миг с Асен взехме решение да му вземем таблет. Непрекъснато е с него и го гледа от 2 см, като си пускаше безобразни филмчета, може би някакви изродски неща, в които хвърчи кръв и стават на кайма. Изплаших се по какъв начин му работи това и даже забелязах, че става нападателен в един миг, а той е благо дете, само че стартира да блъска, да тропа по масите, разрешава си да си размахва ръчички и да споделя – аз съм зомби и тогава в действителност се изплаших! Скрих му таблета, само че след това той ме издебна и взе моя телефон и го пусна в тоалетната. Казах му, че повече няма право да пипа таблета и да си играе с него. Една вечер отново му го дадох, само че още веднъж ме ядоса, тъй като неприятните филмчета отново ги намерил и ги гледа. Реших – край – и таблетът изчезна – гаргата пристигна и го взе. След два дни отново гаргата го взе още веднъж и по този начин от една седмица виждам, че е по-спокоен. Сега гледаме филмчета като “Маша и мечокът ”.

– Заниманията със спорт също построяват доста потребни привички в децата. Мислите ли да го запишете на карате да вземем за пример, въпреки всичко татко му е бил четирикратен републикански първенец в този спорт?


– Да, решила съм да го запиша на спорт, тъй като това в действителност оказва помощ на децата да управляват силата си и ги учи на това да не са нападателни.

– Кое културно събитие те впечатли напоследък?


– От концерта на Графа бях доста впечатлена и се веселя, че наш български актьор направи нещо толкоз грандиозно. Беше доста стилно, всички бяха облечени в черно-бяло, авансово бяха раздали на хората в залата черно-бели гривнички и всичко светеше като светулки, изпитах голямо удовлетворение. Последният концерт, на който бях преди този момент, беше на Роби Уилямс, само че този не отстъпваше като чувство и класа. Не желая да върша съпоставения, само че доста ми хареса, че у нас се случват и такива неща.

– Ти си към този момент и прочут дизайнер. Продължаваш ли да развиваш твоята фешън линия?


– Напоследък доста не се занимававам с дизайн, тъй като след появяването на Борил малко време ми остава за това и съм замразила към този момент тази марка. Наскоро обаче получих покана за един филм, в който дебютирам и като художник на костюми – комбинирам модата и киното в едно, което ми харесва.

– Коя е най-вдъхновяващата персона измежду твоите другари?


– Яна Грудева. Тя е доста положителна и зареждаща, постоянно споделя, че нещата ще са ок и ти вдъхва кураж. Имам още една другарка, която живееше в Гулянци дълго време, а в този момент е в Лондон и в границите на три години сама сътвори вино бар там, без да познава никого. Тя в действителност е вдъхновяваща, човек, който обърна живота си, направи толкоз неща и всичко реализира сама.

– Световно известни манекенки и актриси са признавали, че в детството и в тийнейджърските си години са се чувствали като грозното патенце. Ти имала ли си такива моменти и през днешния ден имаш ли някакви комплекси?


– Имала съм и като дете, на моменти ги имам и в този момент. Никога не съм се възприемала за нещо извънредно и прекомерно красива, имам действителна оценка за себе си и не всеки път се одобрявам. Има случаи, когато не се схващам добре, усещам се грозна, заставам си у дома и не ми се излиза – множеството дами имат такива моменти.

– На 24-ти септември имаше рожден ден. Най-хубавият подарък, който получи?


– Най-хубавият подарък е, че взех решение да го чествам у дома с най-близките другари, с домашна торта и това в действителност беше отлично. Почувствах се като дете, взех решение всичко да е по-чисто и по детски, без алкохол и цигари и беше хубаво и радостно.

– Лора Караджова призна, че планирате на смешка да се сродявате. Ти одобряваш ли снахата Алиса и има ли към този момент и други кандидатки за Борил?


– В интерес на истината множеството ми приятелки имат девойки и става комплицирано. (Смее сe). Иначе дребната Алиса доста наподобява на Лора – с нейния хъс, с готино, нахакано държание, пее, взима микрофона и танцува – дивачка, споделям го с усмивка. Забавляваме се с нея, тъй като хем наподобява като бебе, хем вътре все едно огромен човек движи нещата – премерено и ясно. Така че, взимаме я Алиса! (Смее се.)

– Кои твои черти и качества виждаш в Борил и кои от татко му Асен?


– Тази сензитивност може би е от мен, тъй като аз съм доста сензитивна, само че Асен също има доста сензитивна душа, колкото и да не проличава. Ината също е взел от нас, а умножен по две е нещо ужасно и в действителност в този момент се стоварва върху нас по две. Визуално наподобява повече на него, има лека част отстрани и от мен, само че като лъчение, даже мимиките ги прави като Асен – метода, по който свива очи е като на татко му.

– Какво обичате да вършиме най-вече с Борил?


– Обичаме да се къпем, той обожава да му е цялостна ваничката с играчки. Обича също да ме води на люлките. Знам, че скоро няма да е по този начин и това е от яките ни моменти дружно. Като пристигна, като си го гушна и ми е хубаво, даже да спим на дивана, изключително когато е мирен.

– На какво ти се желае да го научите?


– На приемливост, да е добър, потребен и да оказва помощ на хората. Също по този начин да не лъже, да е самоуверен и по някакъв метод да си отстоява нещата, за които желае да се бори, да не се дава елементарно, само че да не е нападателен. Както се споделя – в никакъв случай не започвай пердах, само че постоянно го завършвай! За едно момче това е значимо. По-труден въпрос е по какъв начин ще съумея да го науча на тези неща. Веднъж една жена ми сподели – в случай че имаш момче, възпитавай го по този начин, че да се трансформира в мъжа, който ти би желала да имаш.

– А какво би желала да промениш в себе си?


– Импулсивността си, тъй като от време на време ми се случва да експлодирам за нещо, от което съм се подразнила. Бих желала да съм по-търпелива и да изчаквам подобаващите моменти, като сама работя върху себе си, с цел да се трансформира.

– Щастлива ли си в любовта с днешна дата?


– Да, аз постоянно имам обич в живота!

– Мечтаеш ли си един ден да се видиш младоженка и искаш ли да имаш още едно дете?


-Дете желая, за женитба в никакъв случай не съм мечтала.

– Наскоро се появиха твои фотоси в интернет с чужд мъж. Това ли е твоят обичан?


– Не, това е моят най-хубав другар от осми клас – моят коафьор. Той не е мъжът в живота ми, а най-хубавият другар.

– А кое е най-абсурдното нещо, което си прочела за теб?


– Има една остаряла фотография, на която със сестра ми отиваме дружно на концерт и сме хванати за ръка, а под нея бяха написали, че съм с новата ми обич, която била руса, изпепеляваща мацка – а това е сестра ми! (Смее се.)

– Вярваш ли, че стават чудеса и имала ли си такива в живота ти?


– Вярвам, че става това, което би трябвало да стане, че има моменти, в които нещо просто не би трябвало да се случи и това е за положително. Устойчива съм в това да имам вяра в положителното и в хубавите неща, даже в това, което за някои наподобява неосъществимо.

– Любима мисъл или откъс?


– Наскоро прочетох нещо доста готино – не се чувствай отговорен за това, че правиш най-хубавото за себе си.

Нашият посетител


Диляна Попова постоянно участва в класациите за най-красивите и мечтани дами у нас. В последните години съумя да потвърди, че има освен съвършена визия, само че и артистичен гений. Диляна прави усещане още с първата си поява в сериала “Стъклен дом ”. Запомняща се е и изявата й в Love.net, а ролята й на учителка в “Революция Z ” затвърждава още повече мястото й измежду новите лица на екран. Красавицата е родена в град Гулянци, само че след осми клас се реалокира в Плевен, където приключва колеж по облекло, а по-късно специализира фешън дизайн в Нов български университет. Диляна има тригодишен наследник – Борил, от връзката й с артиста Асен Блатечки.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР