Винаги има място за интересни и нови продукти в света

...
Винаги има място за интересни и нови продукти в света
Коментари Харесай

Ето кои процесори за геймърски компютри експертите обявиха като най-добрите за 2023 г: два модела на AMD и един на Intel

Винаги има място за забавни и нови артикули в света на компютърните технологии и 2023 година не прави изключение. Експерти от портала Tom’s Hardware разгласиха ранглиста на най-хубавите процесори за геймърски компютри. Резултатите могат да изненадат даже и най-опитните геймъри.

Кои са най-хубавите процесори за геймърски компютър през 2023 г?

AMD Ryzen 7 7800X3D — твърди се, че е най-бързият процесор за игри в света. Цената от $399 го прави наличен за множеството консуматори. Този процесор употребява новаторски 3D-кеш, който усъвършенства продуктивността в игрите, само че може да я понижи в някои приложения; Intel Core i5-13400 — коства единствено $207 и предлага отлична продуктивност при игрите. Поддържа DDR4 памет, което го прави още по-привлекателен като цена. Моделът е отличен избор за тези, които желаят да изградят евтина геймърска система; AMD Ryzen 9 7950X3D — За тези с стеснен бюджет, които търсят оптималната продуктивност, AMD предлага този процесор за $699. Той е 16-ядрен и обезпечава впечатляваща продуктивност и е подобаващ за най-взискателните задания.

Ето по какъв начин наподобяват рекомендациите за процесори от експертите на Tom’s Hardware за 2023 година

Ако имате лични желания за модели или сте с други убеждения, в мненията можете да споделите какво мислите. Кои процесори, съгласно вас са по-подходящи за инсталиране в една модерна гейминг система и с какъв модел чип от тази категория сте имали личен опит?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР