Виктория привлече вниманието на стотиците международни медии, които присъстваха на

...
Виктория привлече вниманието на стотиците международни медии, които присъстваха на
Коментари Харесай

Виктория впечатли с изящна визия на тюркоазения килим на Евровизия 2021

Виктория притегли вниманието на стотиците интернационалните медии, които участваха на откриващата гала на " Евровизия 2021 ". Българката впечатли с изящна визия, която я отличи като един от най-стилните участници в конкуренцията тази година.

Виктория показа усещанията си от церемонията: " Вълнението беше голямо. За първи път съумях да се срещна с по-голямата част от участниците, въпреки и спазвайки отдалеченост. Мерките бяха извънредно строги, само че все пак съумях да се срещна с съвсем всички медии, които участваха на тюркоазения килим. Вече нямам самообладание за втория полуфинал на 20 май, когато ще извърша " Growing Up is Getting Old " на най-голямата музикална сцена в света ".



Откриващата гала за " Евровизия 2021 " се организира на круизния терминал в град Ротердам. На нея не участваха участниците на Малта, Румъния, Полша и Исландия, които са сложени под наложителна карантина, откакто в две от делегациите беше потвърден случай на ковид. Превантивните ограничения бяха подхванати, с цел да подсигуряват сигурността на участващите страни и са съобразени със здравния протокол за сигурност на " Евровизия 2021 ".

Във вторник ще се организира първият полуфинал на " Евровизия 2021 ", който феновете могат да гледат онлайн от 22.00 ч. по Българска национална телевизия 1. 16 актьори ще се борят за 10 места в огромния край на 22 май.

Виктория ще вземе присъединяване във втория полуфинал на " Евровизия " на 20 май с песента " Growing Up is Getting Old ", а феновете в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я поддържат.

България е един от огромните любимци за победа, дружно с Франция, Малта, Италия и Исландия.

Българското присъединяване в песенния конкурс " Евровизия " се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard – общоприет спонсор на " Евровизия България ".

" Евровизия 2021 " ще се организира в Ротердам на 18, 20 и 22 май. Зрителите в България могат да гледат шоуто онлайн по Българска национална телевизия 1 от 22.00 часа.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР