Виктория Капитонова разказа, че не е гледала предаването Hell’s Kitchen

...
Виктория Капитонова разказа, че не е гледала предаването Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Виктория Капитонова обяви своя фаворит в Hell’s Kitchen

Виктория Капитонова описа, че не е гледала предаването Hell’s Kitchen преди, само че през януари тази година получава известие от продуцентите с предложение да се включи в кулинарната конкуренция.

" Много се веселя, че вземам участие в предаването. Интересно е, от време на време е доста с напрежение, а от време на време е доста радостно. Всеки път, когато нашият тим влезе, има игра, а по-късно готвим. По този метод не се усещаме толкоз напрегнати, както се чака да бъдем в Кухнята на Ада. Ние разчитаме на отборната игра и следим кой с кое се оправя най-добре. Винаги се опитваме да действаме за богатството на тима. От самото начало се вижда кой има повече опит и тези играчи бутаме напред “, показа Виктория в ефира на NOVA.

" В игрите преди готвенето би трябвало да мислиш и даже от време на време да прилагаш физическа мощ. Играта със сумо беше доста занимателна. Трябваше да се боря против Виктор, само че беше доста занимателно. “

Виктория е безапелационна, че началник Ангелов е непоколебим, само че и благосклонен към звездния тим.

" Мисля, че Цвети е фаворитка на всички. Много е готина, удивлявам се на куража й. На тази нежна възраст да влезеш в подобен формат и да се откъснеш от света, не е елементарно. Тя има доста натурален метод на държание и не се преструва въобще. Приема неуспехите с усмивка и има огромен капацитет ".

Инфлуенсърката е безапелационна, че множеството спорове, които се случват в сходни формати, се дължат на ситуацията и евентуално в никакъв случай не биха се случили в действителния живот.

" В идващите епизоди на Hell’s Kitchen предстоят доста занимателни моменти. Ще се борим до последно да задържим тима си в цялостен състав. Към днешна дата сме с -1 човек. Но концепцията е да се държим дружно, с цел да сме по-силни. Не се опасявам от кулинарните провокации, само че ме е гнус от някои неща и не бих желала да ги допирам.

Като буболечки да вземем за пример. Всички участници в този сезон са доста окуражени да завоюват. Аз ще притискам палци на Цвети. Нека най-хубавият да победи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР