Виктория Капитонова несъмнено е една от най-коментираните участнички в шоуто

...
Виктория Капитонова несъмнено е една от най-коментираните участнички в шоуто
Коментари Харесай

Капитонова от Ергенът проговори за корекциите си

Виктория Капитонова безспорно е една от най-коментираните участнички в шоуто "Ергенът " и несъмнено е измежду най-красивите претендентки за сърцето на Виктор.

Но мнозина я упрекнаха, че не е естествена и има много усъвършенствания по лицето си. Самата тя явно получава доста въпроси по тематиката и реши да обясни към какви разкрасителни процедури прибягва и към какви не.

Оказа се, че Капитонова постоянно посещава козметика си, при който си прави значително процедури, измежду които пилинг, разчистване на лицето и мезотерапия. Тя изрично отхвърли да е залагала на ботокса, защото към момента няма потребност от този разкрасителен и подмладяващ прийом.



Също по този начин показа, че белегът, който има сред веждите е белег от шарка, която тя е карала относително неотдавна, едвам преди 4-5 години. Опитала да го поправя с лазер, само че несполучливо.

Тя разкри още, че е възмутена от въпросите, свързани с това кой я устоя, защото води първокласен метод на живот. Капитонова означи, че печели задоволително добре като инфлуенсър, с цел да си разрешава всички глезотийки, като разтривки, скъпи вечери и лъскави придобивки.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР