Виктория Капитонова живее в България от 16-годишна и определено през

...
Виктория Капитонова живее в България от 16-годишна и определено през
Коментари Харесай

Топ историята на Виктория Капитонова: Как инфлуенсърката тайно е излизала по купони в Русия

Виктория Капитонова живее в България от 16-годишна и несъмнено през последните месеци рускинята съумя да прикове вниманието на феновете към себе си около всички риалити излъчвания. Първо инфлуенсърката се изяви в “MasterChef ”, по-късно в „ Ергенът “, където даже стигна до финала, а сега в интернет вървят епизоди на „ Къщата на инфлуенсърите “ също с нейно присъединяване. 

Виж още: нлайн тормоз: Кристиан Костов се оплака, зле е с психологичното здраве

Пред vbox7 Капитонова показа своята топ история. В тийнейджърските си години Виктория очевидно е била доста буйна и в главата ѝ основно са се въртели единствено мисли за щури купони и нощни заведения. В един интервал от тези младини тя и най-хубавата ѝ другарка са си организирали преспивания една в друга, с цел да могат скрито да излизат, защото и на двете родителите са доста строги.

 Виж още: ТОП 6 на българите, които желаеме да забележим с роля в порно филм

В една от вечерите двете били в приятелката на Капитонова, чиято майка също щяла да излиза, само че тъй като знаела, че двете девойки са огромни тарикатки, ги заключвала, само че въпреки всичко оставяла на скрито място ключ за всеки случай. Двете съумели да го намерят, оправили се небрежно и тръгнали в прилежащ град на ваучър. В 2 часа през нощта майката звъннала да ревизира девойките и защото те споделили, че не могат да вдигнат домашния телефон, тя незабавно схванала, че са избягали. В този миг тя им съобщила, че след 15 минути се прибира. 

Виж още: Алекса Ангелова размени Теофиков с различен Денис? Гримьорката рисково близка с боксьор

Двете девойки по най-бързия метод си тръгнали с такси, само че въпреки всичко били на 30 минути от вкъщи им. На един светофар те застанали тъкмо до колата на гаджето на майката, само че някак въпреки всичко да стигнали преди нея. Все отново най-после е схванала, че са излизали. Мокрите обувки и миришещите на цигари облекла няма по какъв начин да се скрият. Капитонова и приятелката ѝ се разминали единствено с по няколко шамара.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР