Виктория Георгиев бе сред най-запомнящите се участнички в четвъртия сезон

...
Виктория Георгиев бе сред най-запомнящите се участнички в четвъртия сезон
Коментари Харесай

Виктория от Игри на волята помогнала на момиче с брутални паник-атаки

Виктория Георгиев бе измежду най-запомнящите се участнички в четвъртия сезон на " Игри на волята ". Тя приказва за представянето си в риалитито пред Гала в предаването " На кафе ". Там волейболистката разкри, че е получила доста известия, измежду които и сериозна доза хейт.

Едно известие обаче я раздрусало безусловно и това я държи до ден-днешен. " Писа ми едно момиче, което страда от доста съществени паник-атаки. Не може да излиза от у дома, не може да живее обикновено, не може да работи обикновено. Работи от у дома на компютъра и има боязън да излиза на открито. Беше ми написала: " Виктория, ти най-вероятно не ме познаваш, не знаеш коя съм. Но желая да знаеш, че с помощта на това, което гледах от теб като държание в играта - твоят хъс, твоето предпочитание, твоята борбеност, ми даде сили на мен аз да изляза от у дома и да мога да пребивавам обикновено. Ти ми даде този хъс, тази воля да го направя. Аз желая да ти напиша едно голямо " благодаря " за това, което ми даде, макар че те виждам по телевизия. Много ти благодаря, тъй като с помощта на теб аз започнах да пребивавам по-нормално ". Това осмисля всичко ", показа тя.

Георгиева призна още, че не се тормозила от глада в предаването, защото се е подлагала доста пъти на детоксикация в живота си. " Мизерията обаче беше ужасна, само че най-вече ми липсваха околните хора ", съобщи волейболистката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР