Виктория Бекъм говори в наскоро започналия документален сериал Бекъм на

...
Виктория Бекъм говори в наскоро започналия документален сериал Бекъм на
Коментари Харесай

Любовницата на Бекъм: Спала съм с Дейвид поне 4 пъти

Виктория Бекъм приказва в неотдавна почналия документален сериал " Бекъм " на " Нетфликс " за първи път за хипотетичната спекулация на брачна половинка си с някогашната му персонална асистентка Ребека Лоос, която се случи през 2004 година и беше доста необятно обсъждана. Така Ребека още веднъж се оказа в центъра на публичното внимание и обсъждана в медиите.

Британският " Дейли мейл " разгласява публикация, отдадена на Лоос. Таблоидът напомни изявление с Ребека, което тя даде за Sky News преди няколко години. В него тя декларира, че е „ спала с Дейвид най-малко четири пъти “, написа изданието. По това време тя била персонална асистентка на Бекъм в Испания, където той пристигнал да играе за тима на Реал Мадрид.

„ Всички бяхме на открито с другари на вечеря, изпихме няколко напитки, отпуснахме се, флиртувахме и получавах някои подмятания от него, само че си повтарях: „ Не, той не те харесва. “ Винаги съм си казвала: „ Не рискувай работа си. “ Знаех, че ще бъде голям риск, в случай че се забъркам с този човек... Но в действителност просто се харесахме онази вечер. Имахме връзка. Хората го видяха “, сподели тя за началото на връзката им.

Сега Ребека Лоос, която е станала учителка по йога и медитация, живее в Норвегия със фамилията си. Тя е омъжена за доктор на име Свен, който срещна през 2008 година, до момента в който взела участие в едно от риалити предаванията - бъдещият й брачен партньор работил като доктор по плана. Те се оженили през 2012 година и се преместили в норвежкото ски населено място Хемседал. Двойката има двама сина - 13-годишния Магнус и 10-годишния Лиъм, написа ladyzone.bg.
В изявление за ОК! Ребека призна, че съжалява за предишното си. Но тя не крие нищо от него пред фамилията си. Лоос съобщи, че " момчетата й знаят, че мама има палава страна ". На въпроса дали съжалява за неприятната си популярност, тя отговори: „ Вземах доста неприятни решения, доверих се на доста хора, на които не трябваше ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР