Виктор Стоянов, който за отрицателно време се превърна в най-обсъжданите

...
Виктор Стоянов, който за отрицателно време се превърна в най-обсъжданите
Коментари Харесай

Ергенът сложи край на спекулациите: Имам приятелка от три месеца, не преди предаването

Виктор Стоянов, който за негативно време се трансформира в най-обсъжданите персони в България, най-сетне призна от по кое време е с актуалната си другарка Мария Тарашманова. И също по този начин отговори на обвиняванията, че е бил привързан в " Ергенът " и всичко е било фалш.

" Имам другарка от три месеца, не преди предаването " Ергенът ". Не считам обаче да оборвам всяка " вест ", която излезе, тъй като не виждам причина да го върша. Така или другояче хората приказват, каквото си решат. ", декларира чаровникът пред " България през днешния ден ".

Стоянов е безапелационен, че доста от изказванията по негов адрес в мрежата са неточни, само че нямал никакви планове да влиза в " пояснителен режим ", защото го намирал за безсмислено.

Единственото конкретизиране, което направи, е че двамата с Алекс Гърдева, която беше неговата любимка в шоуто, не са имали никакви близки връзки след края на фотосите.

Мария от своя страна не е коментирала обществено връзката си с Виктор, само че пък не пропусна да постави всичко силиконки в дребния си джоб, като посочи, че се усеща задоволително красива и без грим и няма никакви корекции по себе си. За страдание, множеството участнички в " Ергенът " надалеч не могат да се похвалят със същото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР