Виктор Орбан и Румен Радев за мен имат тежки зависимости

...
Виктор Орбан и Румен Радев за мен имат тежки зависимости
Коментари Харесай

Полк. Диман Георгиев: Радев има тежка зависимост от руските служби, вербуван е и са го хванали здраво

" Виктор Орбан и Румен Радев за мен имат тежки зависимости от съветските служби. Как и къде тези хора са били вербувани и са хванати крепко, на мен ми е мъчно да преценява ".

Това съобщи о.з. полковник Диман Георгиев, специалист по интернационална и национална сигурност и член на Атлантическия съвет пред.

" Поведението на Радев приказва за това, че този човек или е безусловно несъответстващ и живее в собствен фиктивен свят, или има доста тежки зависимости. Мисля, че по-скоро е второто. Аз имам наблюдения над президента, работил съм с него и съм виждал отношението му към съдружниците ни. Лично аз, в случай че съм на мястото на нашите съдружници, не бих дал Ф-16 на Радев и на неговите хора, както и секретна инсталация ", съобщи специалистът.

" Освен това, летището Граф Игнатиево още не е готово да одобри Ф-16. Преди време бяха идвали военни от Нидерландия с Ф-35 и беше изработен опит да бъдат вербувани и да разкриват секретна информация, и то от български офицери. Не беше извършено следствие, както и за доста други неща. Радев излезе с юмрука " мутри, вън ", с цел да бори Гешев, който търси съветски шпиони в президентството. Някои от хората от службите, които са развъждали документи, са обучавани в Русия от ГРУ. При визитата на Зеленски се наби на очи контрастът - по какъв начин той беше посрещнат в Чехия и даже в Турция. Интересът на България не е да се обвързва с страна, която потъва. Догодина по това време Русия няма да е същата страна. Може да се разпада или да е станала още по-тоталитарна ", разяснява полк. Георгиев.

" Аз съм демократ и съм необятно скроен. За мен не е проблем Васил Терзиев, а кой го издига и аргументите за това. Ако той беше препоръчан от Българска социалистическа партия, щяхме да приемем. Първото нещо, което направих е да потърся информация за него, откакто от Политическа партия го издигнаха. Аз желая да чуя политическите му позиции, тъй като същото беше с Радев, който беше представян като страховит водач и като натовски военачалник. В един миг тези, които ни го натресоха, ме нападнаха и ме оповестиха за надали не някаква ретроградна фигура. Започнах да се занимавам с политика поради простотиите на Радев. Сега, по същия метод нападат хора, които са против Терзиев. Искам да схвана за какво толкоз се натиска да трансформира финансовата си власт в политическа ", сподели още специалистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР