Вижте тази публикация в Instagram.Публикация, споделена от Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger)

...
Вижте тази публикация в Instagram.Публикация, споделена от Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger)
Коментари Харесай

Крис Прат и Катрин Шварценегер сключиха брак

Вижте тази обява в Instagram.Публикация, споделена от Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) на Юни 9, 2019 в 11:27 PDT
Американският артист от поредицата " Пазители на галактиката " Крис Прат и писателката Катрин Шварценегер - най-голямата щерка на артиста и някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер подписаха брак, оповестява CNN.

39-годишният Прат и 29-годишната Шварценегер оповестиха годежа си в средата на януари, а в неделя разгласиха и фотоси от сватбата си в обществените мрежи със следния текст: " Вчера беше най-хубавия ден в живота ни! Станахме брачен партньор и брачна половинка пред Господ, фамилиите ни и тези, които обичаме. Беше интимно, трогващо и прочувствено. "

Бракосъчетанието е било в Монтесито, Калифорния. Двамата младоженци са били облечени с модели на Джорджо Армани

Прат и Шварценегер са дружно от 2018 година и доскоро повече от половин година за първи път се показаха като двойка в обществените медии. През декември във връзка 29-ия рожден ден на Шварценегер Прат написа в " Инстаграм ", че доста се вълнува, че са дружно с писателката.

Катрин Шварценегер е щерка на Арнолд Шварценегер и журналистката и публицист Мария Шрайвър, a също и внучка на сестрата на починалия президент Джон Ф. Кенеди - Юнис Шрайвър. От 2010 година насам тя има издадени три книги - две за самоусъвършенстване и една детска на име " Маверик и аз ".

Това е втори брак за Прат. Той и някогашната му брачна половинка Ана Фарис оповестиха, че се разделят през 2017 година след осем години брак, от който имат наследник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР