Вижте поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от изминалата

...
Вижте поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от изминалата
Коментари Харесай

Антонио Бандерас се укрива от миналото и още

Вижте следващата доза нови музикални части и филмови откъси от миналата седмица , на които си коства и вие да натиснете Play ►

МУЗИКА

До Земята и назад



Милениалите могат да тържествуват, тъй като две звездни имена от началото на хилядолетието сплотяват сили за летен сингъл, който ни припомня, че всичко ще е наред. “Don’t You Worry” се споделя новото парче на Black Eyed Peas и Шакира – за тях това може и да не е първата колаборация (през 2020 година издадоха взаимното “Girl Like Me”), само че този път са в компанията на диджей Дейвид Гета , който се грижи за ефирното денс звучене. Във видеото Шакира посреща рап звездите от Black Eyed Peas и няколко извънземни, идващи с мир, а по-късно се трансформира в едно от тях, с цел да потеглят оттатък Земята.

Нов взор



Новият албум на Алис Мъртън , който трябваше да чуем още през 2021 година, излезе този юни със заглавие “S.I.D.E.S”. След като от него слушахме “Hero” (), идващият сингъл на английската певица се споделя “The Other Side” и заразява с победоносно въодушевление. История за прекосяване от страната на щастието виждаме и в боготато на цветове видео, в чийто свят желаеме да се пренесем незабавно!

Нататък към лятото



По-рано тази пролет от Рут Колева чухме “Kiss My Attitude” (), а идващият ѝ сингъл, с който посрещаме сезона, се споделя “Moving On” . Безгрижното звучене е дело на тандема Георги Линев-Kan Wakan и Рейчъл Роу , работила и по текста. В фрагментите на клипа виждаме Рут дружно с артиста Зуи Хашмонай в един летен роман освобождение от предишното и причистващата мощ на едно лятно бягство , което поставя ново начало.

КИНО

Втори късмет



Феновете на Джейн Остин могат да си отбележат в календара 15 юли, тъй като на тази дата в Netflix излиза „ Доводите на разсъдъка “ . В екранизацията по едноименния разказ Дакота Джонсън играе основната героиня Ан Елиът , която е разубедена да се омъжи за капитан Фредерик Уентуърт (Космо Джарвес) поради скромния му генезис. Години наред тя страда поради този собствен избор, само че когато обичаният от нея мъж се появява още веднъж , младата жена с напредничаво мислене би трябвало да реши дали един път вечно да остави предишното обратно, отваряйки сърце за нов почитател, или да даде втори късмет на отдавнашната си обич.

По нови следи



Вторият сезон на комедийния престъпен сериал “Only Murders In The Building” на стартира на 28 юни, а ние можем да го гледаме в платформата Disney+, която започва у нас преди дни. Селена Гомес, Стив Мартин и Мартин Шорт се завръщат в функциите на Мейбъл, Чарлз и Оливър , които последно оставихме в клопката на ново ликвидиране в дома им – многообитаваната нюйоркска постройка Аркония . За да разкрие килъра и смъкна съмненията от самите себе си, детективското трио продължава със своя подкаст, а по пътя го чакат нова порция неподозирани улики. Сред новите попълнения във втори сезон са Ейми Шумър и Кара Делевин , които следва да разберем по какъв начин ще добавят картината на пъзела.

Заради положителните остарели дни



Скоро не сме гледали Антонио Бандерас в екшън, а в “Code Name Banshee” го виждаме в ролята на наемния палач Кейлъб, който се укрива откакто напуща работа за държавното управление. До него Джейми Кинг влиза в действието като протежето на някогашния чиновник, познато с кодовото име Банши. След като тя предизвестява Кейлъб, че ловджия на глави е нает да го отстрани, тогавашните сътрудници се съюзяват още един път , с цел да се защитят от хората, които са изпратени да ги унищожат.

ОЩЕ

Когато испанска пристрастеност срещне френска изисканост



Dior избра Площад Испания в Севиля за място, където да показа курортната си сбирка за 2023 . Страстно начало на шоуто дават фламенко звезди и 40 танцьори, които не престават с осъществяванията си, до момента в който 110-те визии на стилния колос са показани на подиума. За новата линия Мария Грация Киури е повлияна от традициите на Южна Испания и една от нейните фигури – танцьорката на фламенко Кармен Амая , която първа дръзва да облича мъжки облекла през 50-те – идеално ентусиазъм за дизайнерката, която придвижва своята концепция за андрогинна романтика в Dior откогато застана отпред като креативен шеф.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР