Вижте подробностиНад 1 600 служителите на полицията ще са отговорни

...
Вижте подробностиНад 1 600 служителите на полицията ще са отговорни
Коментари Харесай

1600 полицаи са ангажирани с България - Унгария

Вижте детайлности

Над 1 600 чиновниците на полицията ще са виновни за сигурността на футболната среща между България и Унгария.

“Ангажимент пряк за защитата на срещата нямаме. Три охранителни компании са наети да обезпечат сигурността на територията за спортното оборудване. Към сегашния миг цялата защита на футболната среща е към 1 600 полицейски чиновници, само че при положение, че е належащо, могат да се привлекат и спомагателни такива сили от крайните региони на София. След привършване на мача те ще се върнат по територия, с цел да се опази публичния ред ”, споделиха представителите на полицията.

“Столична дирекция на вътрешните работи за всяко едно мероприятие работи със обществени сътрудници. Правителствени, неправителствени организации, Столична община. Когато има едно такова мероприятие,независимо дали е спортно в своето наличие и е протестно по мащаб, делегация или някакво друго се придобива, обобщава и проучва информацията. Тази информация се придобива посредством даване от разнообразни обществени парнтьори, както и правене на информация от нас към тях. Това се направи и по отношение на тази футболна среща, като при придобиване на информация, която заплашва или по някакъв метод е допустимо да опорочи несъмнено събитие, се показва мнение. Това мнение дали ще бъде признато или не, е различен въпрос, само че ние го показваме ".

“Първоначало митингът бе деклариран за 21:45, тогава когато бе самата футболна среща. Той бе деклариран да се организира на спортното съоръжен

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР