Вижте към кой архетип принадлежите вие ​​лично? Задавали ли сте

...
Вижте към кой архетип принадлежите вие ​​лично? Задавали ли сте
Коментари Харесай

10 ВИДА СЪБЛАЗНИТЕЛКИ: КОЯ СТЕ ВИЕ?

Вижте към кой архетип принадлежите вие ​​лично? Задавали ли сте си въпроса за какво от време на време толкоз разнообразни персони са толкоз привлечени една от друга? Всеки би трябвало да се замисли какви качества би трябвало да има един добър прелъстител, с цел да го плени персонално. И също по този начин какви качества би трябвало да култивирате в себе си, с цел да станете по-привлекателни и да заинтересувате тези, които харесвате.

 

Или може би към този момент сте доста харизматичен човек, само че даже не го подозирате и незаслужено пропилявате гения си. Каквото и да е, би трябвало да разгледате изкуството на съблазняването от вътрешната страна, с цел да разберете себе си и да определите вашия вид прелъстител. В „ Изкуството на съблазняването “ психологът Робърт Грийн разказва съществуването на 10 архетипа на съблазнителки. Вижте към кой архетип принадлежите вие ​​лично.

10 ВИДА СЪБЛАЗНИТЕЛКИ: КОЯ съдебна техническа експертиза ВИЕ?

1. Сирена

Недостъпна, божествена, очарователна персона. Във всяка компания тя е единствената. Близък, само че в това време отдалечен, доста благ и безценен облик. Сирена е музата на поетите, която кара ръководещите да губят главите си и да ги отрязват на своите недоброжелатели. Хюррем беше една от тях. Съвременната Сирена може да бъде разпозната по нейните жестове, тактичност, метод на обличане, сходен на тези на богините.

2. Кралица

Жена, която може да направи всяка минута от живота на мъжа, който я обича, неповторим. Сред другите видове съблазнителки обликът на властната кралица в никакъв случай не излиза от мода. Трансгресивна и самоуверена, тя знае, че нейният сексапил се ражда от самите дълбини на първичните инстинкти.

Ако живеете на ръба, пренебрегвайки всички правила за пробутване на адреналин в тялото си, тогава вие сте един от тях. Кралиците знаят по какъв начин да целунат мъж, като го държат на безвредно разстояние. Когато човек я огледа, той просто се удавя и се разтваря в нейната магия. Тя е в положение да накара един мъж да направи всички луди неща на света, които даже не можеше да си показа преди. Ан Болейн принадлежеше към този вид.

3. Перфектна държанка

Експерт в изкуството на любовта, тя ще накара всеки мъж да се усеща комфортно и мечтан до нея. Тя е способна да съблазни и най-взискателния мъж. Тя постоянно знае какво да каже, само че на първо място знае по какъв начин да слуша. Идеалната държанка наподобява идеална във всяко отношение: тя е подготвена да зарадва избраника си с най-хубавите си кулинарни умения, да покаже най-незабравимия пейзаж.

Но нормално такива специалисти имат единствено състезателен интерес към мъжете и правилото е да нощуват с мъж не повече от един път. Затова не трябва да се надявате на дълготрайна сериозна връзка, нейната мощна страна е да ви даде нови страсти на мимолетно благополучие.

10 ВИДА СЪБЛАЗНИТЕЛКИ: КОЯ съдебна техническа експертиза ВИЕ?

4. Лейди

Елегантен, подигравателен архетип, който дава независимост и самочувствие на мъжа до себе си. Обръща огромно внимание на външния си тип, обноски, тирада и жестове. Това е един от най-динамичните и непредвидими типове прелъстителки.

Тя си играе със своята женственост и вашата неустрашимост. Никога не можеш да кажеш какво й е на разум или какво се е трансформирало. Тези дами ловко употребяват привлекателния си външен тип, както прави Сирена. Те са усвоили съвършено обществените умения, с цел да станат съвършените любовници. Но когато решите, че я разбирате и можете да й повлияете, тя просто ще изчезне. Затова не се опитвайте да разберете тази жена, с цел да не се объркате още повече.

5.Оптимистка

Тя постоянно е наивно и игриво момиче. Обществото не можа да я опитоми и приземи. Такива дами вършат сложни неща с лекост и всичко им наподобява като игра. Оптимистката има безобидния сексапил на бебе и подривния сексапил на изпечен шарлатанин. Мъжете са привлечени от нея като магнит, на неумишлено равнище. Невъзможно е да й се сърдиш, тъй като самата тя не таи яд към никого.

6. Кокетка

Този архетип се приписва на девойки, които обичат и знаят по какъв начин да флиртуват. Тя може да си тръгне и по-късно да се върне. Отменете всички срещи и по-късно се появете в най-неочаквания миг. Това е дамата, която постоянно закъснява за срещи. И колкото повече притегля вниманието на мъжете, толкоз по-малко забавни стават те за нея. Тези, които я преследват, ще я изгубят от взор, а тези, които се пробват да я пренебрегват, ще се отчаят и в никакъв случай няма да си простят това. Един от най-известните представители на този архетип е Мерилин Монро.

10 ВИДА СЪБЛАЗНИТЕЛКИ: КОЯ съдебна техническа експертиза ВИЕ?

7. Магьосница

Това е дамата, която е в положение да ви съблазни без полови нюанси или намек за фамилиарност. Тя ще ви даде това, което желаете, без да желае нищо в подмяна. Тя ще ви ласкае и ще ви дава чувство за комфорт. До нея постоянно ще бъдете спокойни и уверени. Магьосницата няма да направи или каже нищо, което в бъдеще може да я компрометира.

Първоначално може да наподобява, че тя въобще не се интересува от секс, само че чувствате, че постоянно ще бъдете изслушани, разбрани и помогнати в сложна обстановка. В избран миг ще ви хрумне мисълта, че сте единствено другари. Но истината е, че в случай че си задавате този въпрос, най-вероятно към този момент сте попаднали в нейната мрежа.

8. Харизматична съблазнителка

Тази прелъстителка постоянно е в светлината на прожекторите. Всеки желае да е в близост, тъй като тя е източник на смях и развлечение. Никой не скучае до нея. Тя е лесна за забелязване, тъй като към нея постоянно има доста хора на празненства, които слушат и се смеят на шегите й.

В нейната компания постоянно е безвредно и комфортно. Умее да въодушевява хората към себе си. Такива хора стават освен огромни съблазнители, само че и изключителни политици, хумористи, разказвачи, защото владеят изкуството на общуването по-добре от другите. Те са надарени с качества, които липсват на другите

10 ВИДА СЪБЛАЗНИТЕЛКИ: КОЯ съдебна техническа експертиза ВИЕ?

. 9. Звезда

Атрактивна и стилна персона. Тя има живот, който никой различен няма. Това е архетипът на звездата. Нейният неповторим и необикновен живот е извънредно прелъстителен за другите. Животът на тази жена е екстравагантен, а самата тя е привикнала да изненадва и да радва. С нея ще посетите места, където елементарните хора не се позволяват.

Но не забравяйте, че не всичко в живота на една звезда е обвързвано с разкош, звездите са също толкоз буйни за живота и гения си, колкото и елементарните смъртни. Да бъдеш към нея ще те накара да избягаш от светското, само че не постоянно да се отървеш от вулгарното. Звездата ще ви накара да преживеете безкрайното количество нови прекарвания, които единствено тя може да ви предложи. Архетипът Звезда е синоним на искра.

10. Антипрелъстителка

Несигурна, егоистична, не изключително съчувствена, даже отблъскваща персона. Тези дами не знаят по какъв начин да поддържат връзка. Те са зли за целия свят. Те имат малко или никакви обществени умения. Те не знаят за своята уникалност и потребност от обществото. Те са неуместни: приказват, когато не би трябвало, и мълчат, когато би трябвало да приказват. Анти-прелъстителките са прекомерно самоуверени или, назад, изцяло несигурни.

Познаването на техниките или триковете на съблазняването не е задоволително, с цел да станете толкоз привлекателни, колкото героите от най-горещите секс подиуми. Понякога самопознанието е ключът към опознаването на вашите мощни страни и по какъв начин те могат да работят във ваша изгода.

Всички можем да бъдем страхотни съблазнители, просто би трябвало да намерим онази вътрешна светлина, която подхранва нашата харизма и ни кара да придобием самочувствие и самочувствие. Както е споделил Оскар Уайлд, един от най-големите прелъстители в историята, „ Да обичаш себе си е началото на едно премеждие, което продължава цялостен живот “.

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР