Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят планетите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “
 

Овен
В началото на ноември вероятността от спорове е доста нараснала. Ако не желаете да извършите пакост, ще би трябвало да внимавате какво говорите и да не действате безогледно. Във ваша изгода ще е да не влизате в разногласия за дребни неща и да избягвате да се разправяте с непознати, които са ви подразнили. В същото време обаче астрологичните въздействия ще ви оказват помощ да овладявате рецесиите.

Телец
Седмицата ще бъде изпълнена с повече провокации. Ще е съвсем невероятно да се преборите с тях, в случай че сте привикнали да криете същинските си усеща. Ако въпреки всичко се опитате да останете кротки, а вътре във вас бушува стихия, тогава привидното успокоение може да бъде за сметка на прочувственото ви здраве. Ето за какво ще се осмелите да изразите това, което изпитвате.

Близнаци
Идната седмица ще е удобна за тези от вас, които желаят да заздравят връзките си с някого и да работят в името на хармонията, изключително в случай че става дума за интимна връзка. Ключовата дума ще е „ работа “ – без да полагате старания, нищо няма да се получи. Ако сте подготвени да признаете, че вие също носите отговорност за актуалното състояние, и обсъдите това с другия човек, има огромен късмет да постигнете прогрес.

Рак
За вас тази седмица ще е изпълнена с огромни провокации, тъй като ще би трябвало да катализирате някаква смяна, в случай че желаете дадена обстановка в персоналния или служебния ви живот да се развие в позитивна посока. Промяната ще се случи по-лесно, в случай че вие я задействате. За доста от вас предизвикването ще бъде тъкмо в това – да приемете, че би трябвало да изтърпите прочут нравствен дискомфорт.

Лъв
В началото на седмицата ще сте заети главно със себе си и със личните си каузи. Едва ли ще имате кой знае какво предпочитание да се занимавате с непознатите грижи и проблеми. Понеделник е подобаващ ден да извършите нещо за себе си – да вземем за пример да спортувате или да се погрижите за външния си тип. При общуването си с другите също ще се водите най-вече от личните си стремежи и упоритости.

Дева
Пред вас ще се открие опция да се концентрирайте върху себе си и да обърнете взор във вътрешността към душевните си прекарвания. Ако усетите, че изпитвате нужда да намалите работата и да почивате по-дълго, последвайте тези свои стремежи. Вероятно ще имате потребност от успокоение, с цел да осмислите някои събития от последните дни и седмици.

Везни

Идната седмица ще е много удобна за вас – през множеството време ще бъдете в положително въодушевление. Може да получите и някакъв подарък от ориста – нещо материално, нечия поддръжка или благоволение на авторитетен човек. Най-хубавото е, че през идващите дни елементарно ще поддържате естетика и съгласие във значимите за вас взаимоотношения.

 

Скорпион

Ако сте решили да сложите завършек на нещо или да осъществите преход към новото, в този момент е моментът да го извършите. Имайте поради, че не е наложително да скъсате с човек, с работа или да се разделите с нещо материално. Възможно е астрологичните въздействия да ви подбуден да скъсате с нещо, което е част от вас, само че към този момент не ви е нужно или просто ви пречи да сте щастливи.

 

Стрелец

Темите за любовта и взаимоотношенията ще ви занимават доста интензивно тъкмо в този момент, в първите студени есенни дни. Добрата вест е, че събитията ще се случват по посока на изясняване. Не подхождайте безгрижно и не отхвърляйте с лека ръка хора, с които сте построили трайни връзки – по-добре говорете за проблемите и потърсете метод да ги разрешите.

 

Козирог

Най-важното за вас в този момент е да деянията предпочитание да намерите решение на проблеми, които ви терзаят от дълго време, да спечелите на своя страна точните хора. Има обаче и сложна част – това е нуждата да надскочите себе си, да извършите нещо неприсъщо за вас, да излезете отвън личните си правила и убеждания.

Водолей

Идната седмица ще е сполучлива за вас, тъй като ще сте изключително изобретателни в работата и ще подхождате ексцентрично в процеса на търсенето и намирането на решения на проблемите. Ако през миналите дни нещо ви е тревожило и е трябвало да избирате сред всичко или нищо, няма да е чудно, в случай че установите, че има различен вид, който преди ви е убягвал.

 

Риби

Астрологичните въздействия ви дават опция да постигнете бърз прогрес в дните сред 2 и 5 ноември. Условие за това е да преодолеете склонността да се носите по течението, да се активизирате и да работите крепко. Вдъхновение ще имате, само че тъкмо през интервала, в случай че желаете да реализирате проектите си, ще би трябвало да деянията и по-висока разпоредителност. Понеделник е превъзходен ден за креативен инициативи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР