Вижте какво ще ви кажа! Треньорът на националите до 18

...
Вижте какво ще ви кажа! Треньорът на националите до 18
Коментари Харесай

Венци Стефанов за скандала в националния отбор до 18 години: Ако няма шамари, ще ни шамароса и Непал!

„ Вижте какво ще ви кажа! Треньорът на националите до 18 години Ангел Стойков е добър експерт и доста добър човек. Но от време на време, и от желязо да си, могат да те изкарат отвън нерви. Един-два шамара не са нищо, стига да не се прекалява. А Ангел изрично не е прекалил. Шамарите каляват индивида, а боят го унищожава. Плесници сме яли всички ”, отсече пред Блиц шефът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов.

Така той разяснява раздухания през днешния ден скандал, че Стойков е набил двама от юношеските национали Димитър Стоянов и Мартин П. Петков.

„ Трябва да има ред и дисциплинираност. Ти играеш за България. Националната фланелка е реликва. Ако двете момчета не са спазвали напътствията на треньора, той е трябвало да ги пусне да се приберат в София от Санкт Петербург на автостоп!

Няма ли непоколебим режим, съблюдаване на йерархията и себераздаване на терена, става пакост. Нали видяхте по какъв начин мъжете паднаха срамно от Косово посред столицата ни и станахме за срам пред цяла Европа. Ако липсват шамарите и дисциплината, един ден ще паднем и от Непал в Катманду ”, добави ексцентричният необут на „ белите ”.

„ Аз познавам чудесно Димитър Стоянов. Нали е наше момче. Дими е извънреден гений и ненапразно Загорчич стартира да го взима в представителния състав на Славия ”, сподели още Венци Стефанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР