Вижте как върви строежът на разширението на столичния бул. “Тодор

...
Вижте как върви строежът на разширението на столичния бул. “Тодор
Коментари Харесай

До къде стигнаха с разширението на столичния булевард “Тодор Каблешков”? Ще тръгне ли трамвай по булеварда и има ли развитие с проекта

Вижте по какъв начин върви градежът на разширението на столичния бул. “Тодор Каблешков ” в сектора сред бул. “Братя Бъкстон ” и бул. “Цар Борис III”, София, 3.6.2018, съобщи SSC Bulgaria, представено от Блиц.

Строежът би трябвало да завърши бързо и в период, тъй като има огромни наказания.



“Това също е основен сектор. Всъщност нашата цел е в идващите години да успеем да изградим, към този момент след привършване на отчуждителните процедури огромен сектор от вътрешния кръг на София. Това също е значима мярка за подобряването качеството на атмосферния въздух и извеждане на придвижването в покрайнините на града ”, сподели Йорданка Фандъкова.

В идващите години по бул. „ Тодор Каблешков ” ще тръгне и трамвай. Трасето ще се построява поетапно и ще се намира в средата на булеварда. Според столичния кмет той ще облекчи сензитивно придвижването в региона. Фандъкова подчертава и на планове, които въпреки и да не се извършват напълно от Столичната община са значими за развиването и придвижването в града.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР