Вижте добре тази снимка с намазаното Ферари на нея. Ферарито

...
Вижте добре тази снимка с намазаното Ферари на нея. Ферарито
Коментари Харесай

Италиански град пропищя от българско Ферари“. Чие ли е?

Вижте добре тази фотография с намазаното Ферари на нея. Ферарито е безочливо паркирано в пешеходната зона на огромен италиански град.

Местните хора са вдигнали ръце, защото не можели да създадат нищо, тъй като притежател на лъскавото возило бил досегашен министър от България.

Бърза инспекция откри, че возилото не има българска винетка, което значи, че се кара отвън границите на България, с цел да не се набива на очи. Това написа във Facebook профила си Димитър Байрактаров, депутат в XLIII Народно заседание от групата на „ Патриотичен фронт “.

Практиката сочи още, че такива скъпи возила нормално се записват на името на компании, с цел да

се приспадат скъпите разноски за поддръжка от облагата на компанията и да се икономисват налози.

Вероятно и затова една псевдопатриотична партия е записала в програмата си, че ще желае унищожаване на по този начин наречения „ налог уикенд “, с цел да могат такива тарикати да икономисват разноски.

Хората, които предоставиха тази фотография декларират, че въпросния досегашен министър е оглавявал едно от най-ресурсните министерства, в което се разпределят милиарди левове. Вероятно от възнаграждението за реализирани резултати въпросния министър е съумял да спести и за едно ферари с цвят...



По-късно във Facebook се появиха и фотоси на въпросното возило с прекомерно любопитен номер...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР