Виждаме отново познатите прийоми на силите, които искат да отклонят

...
Виждаме отново познатите прийоми на силите, които искат да отклонят
Коментари Харесай

МС: С бомбастични твърдения политици извън властта атакуват демок...

Виждаме още веднъж познатите способи на силите, които желаят да отклонят България от европейския ѝ път – да всяват безпорядък, да основават съмнение към институциите и неустановеност измежду хората посредством дезинформация, написа в обявата.

 

От Министерския съвет показват, че е подправена вест информацията: „ Флашките от локалните избори се съпоставят с протоколите от машинния избор, 15 флашки ги няма, не съществуват. Тези гласове не са преброени ".

 

След последните промени в Изборния кодекс се броят единствено и само хартиени бюлетини, без значение дали са отпечатани от машина или не. Флашките не се употребяват за преброяване на гласове. Дали липсват или не няма по какъв начин да повлияе на изборния резултат. Да напомним, че машините на процедура работят като принтери, се показва в обявата.

 

Всички гласове на локалните избори са регистрирани. За секциите, с които се спекулира, както и за всички останали, има резултати на уеб страницата на Централната изборна комисия, което опровергава изказванието, че „ тези гласове не са преброени ". В допълнение, за втори следващи избори страната обезпечи видеонаблюдение на преброяването на бюлетините, с помощта на което бяха предотвратени опити за замяна на вота в някои елементи на страната. Видеозаписите са обществено налични на www.evideo.bg, показват още от Министерския съвет.

 

Това е следващата обява от страна на държавното управление, озаглавена „ Факти против дезинформацията ". Последната беше отдадена на опровержението на изказванията за предстояща шокова инфлация след приемането на еврото.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР