Виждаме неадекватно управление спрямо ситуацията и хората. Не видяхме правителството

...
Виждаме неадекватно управление спрямо ситуацията и хората. Не видяхме правителството
Коментари Харесай

Атидже Вели: ДПС категорично подкрепя членството на РСМ в ЕС


Виждаме несъответстващо ръководство по отношение на обстановката и хората. Не видяхме държавното управление да работи по авансово оповестените цели. Движение за права и свободи е " за " интеграцията на Северна Македония, изрично поддържаме участието им в Европейския съюз. Оцеляването на държавното управление ще зависи от оцеляването на хората и бизнеса ". Това съобщи за " Офанзива " евродепутатът от ДПС Атидже Вели.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 251
Мнението й е, че не можем да приказваме за продоволствена рецесия, най-малко до момента в който не забележим есенната годишна продукция. " Европа би трябвало да дефинира социалноикономически ограничения за обезпечаване на сигурността в региона на продоволствената автономност и сигурност. Глобално възходящите цени се отразяват и у нас. Може да има и доза далавера, само че това не е потвърдено ", уточни Вели. 

По нейните думи предложение на евродепутатите на Движение за права и свободи е следене на пазара и понасяне на отговорността за рецесията от всеки във веригата на доставки. " Не бива да се лимитира износа на зърнени култури. Не знам дали ще има производители, които ще желаят да продават на ниски цени зърното, което желае държавното управление да купи ", показа тя. И добави, че хлебната пшеница бележи всекидневен растеж на цените. 

" Цената на хляба не зависи единствено от реколтата, само че и от цената на тока, както и от други фактори. През последната година има двойно нарастване на цените на зеленчуците, само че секторът има потребност от финансова помощ, както и дълготрайна тактика за развиване на земеделието ", безапелационна е Вели. Според нея обсега на европомощите в земеделието може да е доста необятен според от потребностите на съответния бранш.

Евродепутатът означи, че Движение за права и свободи има безапелационна позиция за военната помощ за Украйна и тя е подкрепяща, само че би трябвало да се видят и съответните параметри по предлагането.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР