Виждаме коалиция на страха. Гарантирам ви, познавайки добре Радев, че

...
Виждаме коалиция на страха. Гарантирам ви, познавайки добре Радев, че
Коментари Харесай

Антон Кутев: Мога да ли да подам сигнал в прокуратурата, че Нинова не е плащала с години наема на „Позитано“

„ Виждаме коалиция на страха. Гарантирам ви, познавайки добре Радев, че в случай че ще прави нещо като партия, самичък ще го разгласи, а такава публикация за момента няма. Всички в политическия набор, водени от Корнелия Нинова и Делян Пеевски – това е обединението на страха. Те виждат личния си разпад и единствената алатернатива е президентът ”. Това сподели някогашният представител на служебните кабинети Антон Кутев в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

„ Аз съм работил с Копринков. Пред мен той не е направил нещо, с което да наруши законите или морала. Може пред други хора, само че пред мен – не. Когато има сигнали, да се подадат в прокуратурата “, сподели Кутев и добави, че Копринков нямал власт – бил единствено секретар и нямал власт отвън президентството.

Мога ли в този момент да изляза и да подам сигнал в ппрокуратурата, че Корнелия Нинова не заплаща с години наем на „ Позитано “20, разяснява той досието на Българска социалистическа партия със сигнали против президентски хора и служебни министри.

Кутев съобщи, че има боязън от Радев: „ Президентът в никакъв случай не е подкрепял Политическа партия. От самото начало той беше сдържан, по-късно беше изрично срещу. Хора се катерят по гърба на Радев. Успехът на Политическа партия е поради служебните кабинети. Политическа партия в никакъв случай нямаше да дойдат на власт, в случай че не бяха близки до него. Но той нито Политическа партия е подкрепял, нито „ Български напредък ” на Стефан Янев ”, разяснява още Кутев.

Той съобщи, че апелите на Пеевски да види Радев на политическия терен са закъснели.

„ Президентът се явява два пъти на мажоритарни избори. Защо, като желае Пеевски, не се кандидатира за президент “, попита Кутев и продължи офанзивата: „ Пеевски, в случай че желае да се кандидатира за кмет на Пазарджик или на някое село – отново ще загуби, макар че селото може и да го купи. За регионален град или за президент ще изкара 3%. Това е спектакъл на парадокса “, изясни някогашният представител.

Той счита още, че сега президентът има висок рейтинг, без значение че всички работят против него.

„ През 2024 година ще си проличи рецесията в партийния модел. Той ще се промени. Партиите се деструктурират, работят френетично, тъй като усещат този си разпад. И единствената опция е президентът – по тази причина го нападат. Той е с максимален рейтинг ”, заключи Кутев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР