Виждаме, че все повече говорители противопоставят Градската организация на БСП-София

...
Виждаме, че все повече говорители противопоставят Градската организация на БСП-София
Коментари Харесай

Преди да твърди, че не съм я търсила да я поздравя, да си поглед...

" Виждаме, че от ден на ден представители опълчват Градската организация на БСП-София и претендента на БСП Ваня Григорова  срещу националното управление и партията, която не била нужна на втори тур. Предупреждавам - вършиме неточност и ще съсипете в последните 48 часа всичко реализирано дотук. Ще навредите на Григорова ". 

 

Това подстрекателство разколебава членовете и симпатизантите на БСП. А те са 55% от всички дали своят вот за нея. Без тези гласове, тя нямаше да стигне до балотаж. Те са нужни и в този момент. За страдание и кандидатката ни влиза в този капан. Преди да твърди, че не съм я търсила да я поздравя, да си огледа телефона, сподели водачът на БСП Корнелия Нинова.

 

Още повече, че всичко изговорено дотук е надълбоко погрешно. Градската организация няма право да утвърждава и записва претендент. Това се прави от Националния съвет на БСП, където всички гласувахме за  Ваня Григорова. А регистрацията  за изборите става с подписа на ръководителя на партията. Без този автограф не може да е претендент.

 

Разбираме какво се цели, само че някои хора си изпускат нервите. Овладейте си персоналните упоритости до понеделник, тъй като залогът е доста по-голям от тях - смяна на 18-годишно неприятно, крадливо и порочно ръководство на модела  " ГЕРБ "  в София.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР